• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 18 » Радиолюбители
Радиолюбители
14:39
У дитячо-оздоровчому центрі "Сонячний" вже чотири роки працює колективна радіостанція Іллічівець. Керує радіостанцією представник іллічівського радіоклуба Іван Шол. Юнаки та дівчата, які відпочивають у Сонячному, мають чудову нагоду залучитися до радіосправи.
Як розповів керівник радіостанції Іван Шол, радіосправа у дитячо-оздоровчому центрі Сонячний викликає зацікавленість у юнаків та дівчат. Але постійно займаються у гуртку не так вже і багато дітей. Максим Мороз та Микола Хурда- не з таких. Хлопці віддають увесь вільний час роботі в ефірі. В них вже є неабиякий досвід зв"язку з іншими радіолюбителями. За той час, коли знімальна група програми Події-спорт працювала у Сонячному, Максим та Микола провели сеанси радіозв"язку з Одесою, Ставропольським краєм, та закарпатським містом Тягачєв.
Хурда
-"Тут узнал позывные как записывать, откуда они идут, какие страны. Разговаривал с другими странами. Надеюсь это поможет в школе, по географии. Сегодня я с Румынией связался, Санкт-Петербургом, большей часть Украины- Чернигов, Киев."
Голова маріупольського міського радіоклубу Микола Овчаренко впевнений, що це захоплення хлопців може для них стати справою на все життя. Як розповів Микола Михайлович, серед радіолюбителей є люди різних професій, навіть міністри, космонавти та королівські особи.
Овчаренко
-"Отличительной особенностью радиолюбителей является хорошее знание географии, иностранных языков, увлечение изготовлением радиоконструкций, антенн. Трель морзянки и живое общение в эфире никогда не заменят телефонного разговора. Большая заслуга ММК, что таким образом популяризуется радиоспорт в Мариуполе."
Максим Мороз, як і його товариш Микола, і після повернення додому збирається продовжувати заняття у радіоклубі.
Мороз
-"До этого у меня не было связи с радиолюбителями, я здесь пришел первый раз на кружок, очень понравилось и увлекло. Мы приходим почти каждый день, надеюсь заниматься и в дальнейшем, мне это очень нравится."
У планах маріупольських радіолюбителей- відповідальні міжнародні змагання на початку липня. Можливо в них вже візьмуть участь і Максим Мороз разом з Миколою Хурда.
Овчаренко
-" 4-5 июля проводятся международные соревнования "Полевой день". В этом году- по новым правилам. Будет большее количество радиосвязей, думаю с поставленной задачей команда нашего радиоклуба справится."
Просмотров: 1246 | Добавил: VikAndr | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0