• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 23 » Парусный спрот
Парусный спрот
18:45
Завершився чемпіонат Донецької області з вітрильного спорту. За перемогу змагалися яхти п"яти класів, всього понад тридцять екіпажів. Чемпіони області визначалися за сумою декількох гонок, від чотирьох у класі крейсерських яхт до дев"яти у змаганнях яхт класу Кадет.Подробиці -далі в сюжеты
Суддя змагань, кандідат у майстри спорту Андрій Голованов, і сам виступає на яхті олімпійського класу "Звездный". У Севастополі на чемпіонаті України Голованов разом зі шкотовим Олексієм Мосяженко зайняв третє місце.

Голованов - кмс

-"Первое место занял Гуреев, киевлянин, второе мариуполец Авксентьев, Водник, с кем борьба у нас и была. Немного не достали, одно очко на финише потеряли. Погодные условия были разные". Чемпіонат Донецької області проходив у неолімпійських класах яхт Оптиміст, Кадет, Луч-міні та Луч, а також серед крейсерських яхт. Як відзначив Андрій Голованов, серед учасників змагань були тільки маріупольські екіпажи, всього понад тридцять яхт.

Голованов

-"Все упирается в то, что финансирование недостаточно. Дорогой вид спорта. Яхты дорого стоят. Закрываются базы. Есть развитие парусных досок в Курахово под Донецком, но их у нас нет, мы не взаимосвязаны друг с другом".

Серед яхт Оптіміст у чемпіонаті області переміг Микита Кідінов. Рульовий Максим Шинкаренко та шкотовий Валетнин Ліннік випередили всіх суперників на яхті класу Кадет. Змагання на яхтах класу Луч-міні виграв Антон Григор"єв, а Іван Жукалін переміг усіх суперників на яхті Луч. Екіпаж яхти Фаворит, капітан Андрій Рожков, стала чемпіоном області серед крейсерських яхт. До речі, три маріупольських крейсерських яхти- Україна, Арк та Зевс - вже у найближчий час візьмуть участь у престижних змаганнях за Кубок Криму. Маршрут регати : Севастополь-Балаклава- Ялта- Донузлав- Севастополь.

Голованов

-"Крейсерские яхты Украина, Арк и Зевс- у них длина гонки 100, 50 миль, это 200 км сухопутных. Совсем другие требования- яхты готовятся так, чтобы в течение одного дня на берег не выходить".

Просмотров: 1135 | Добавил: kap | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0