• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » Архив материалов
Згідно з жеребкуванням, яке проходило у донецькому готелі "Донбас-Палас" , вісім команд-учасниць фінального турніру Євро-дві тисячі-дев"ять розбиті на дві групи, матчі у яких пройдуть за круговою системою. У Донецьку гратимуть команди групи А. Це збірні України, Словенії, Англії та Швейцарії. У Маріуполі на стадіонах Іллічівець та Західний зустрінуться футболісти Франції, Сербії, Туреччини та Іспанії. Матчі пройдуть двадцять першого, двадцять четвертого та двадцять сьомого липня. Крім того один півфінальний поєдинок також пройде у Маріуполі тридцятого липня.

Добавил: Portokali | Дата: 16.06.2009

До чотирьох іллічівських команд, які виступають у вищому дивізіоні дитячо-юнацької футбольної ліги України, додалися ще дві, які представляють спортклуб Азовсталь. У стикових матчах з сімферопольськими та дніпропетровськими однолітками азовстальці перемогли відповідно Таврію та Істу.
П'ятнадцятирічні азовстальські футболісти у першому стиковому матчі програли у Дніпропетровську команді Іста з рахунком нуль:два. Для того, щоб вийти у фінал змагань, де будуть грати чотири найсильніші команди, азовстальцям була потрібна перемога з різницею у три чи більше м’ячів. Вже у першому таймі нападаючий господарів поля Денис Касян забив один гол у ворота Істи. Після перерви маріупольські футболісти продовжили атаки на ворота дніпропетровської команди. Денис Касян ще двічі примусив гостей розпочинати з центра поля. Остаточний рахунок три:нуль на користь азовстальської команди, яка за підсумками двох ігор завоювала право змагатися у фінальному турнірі.
Д. Касян: "Забил все мячи, радость у ж ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.06.2009

Футболісти команди Тітан киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча беруть участь у розіграшу Кубка Донецької області на призи "Робітничої газети". У чвертьфіналі іллічівські футболісти двічі переграли команду "Вуглик" з Донецька - два:нуль та три:нуль.А у першому матчі півфіналу Тітан вдома переграв футболістів з Торезу з рахунком один:нуль. Друга зустріч суперників відбудеться у Торезі сімнадцятого червня.

Добавил: Portokali | Дата: 12.06.2009

У останньому турі попереднього етапу чемпіонату України з водного поло серед чоловічих команд багаторазовий чемпіон країни клуб Іллічівець зіграв внічию дев"ять:дев"ять зі збірною Грузії, а також переміг команду Севастополя- тринадцять:сім, львівського Динамо- п"ятнадцять:шість та ватерпольного клубу Київ з рахунком п"ятнадцять:шість. Незалежно від результату сьогоднішньої гри з клубом БМК з Харківа Іллічівець, а також харків"яни вже вибороли місце у фінальному етапі чемпіонату , де за золоті нагороди будуть змагатися чотири українських клуба і який пройде наприкінці червня у Севастополі.

Добавил: Portokali | Дата: 12.06.2009

П"ятий раз поспіль управління освіти проводить спартакіаду пришкільних таборів, присвячену Дню конституції. Змагання проходять у три етапи. На першому хлопці та дівчата віком до одинадцяти років змагаються у таборах. Другий етап проходить у районах, а фінальні старти, в яких візьмуть участь дванадцять команд таборів з чотирьох районів міста, відбудуться двадцять третього червня. У програмі спартакіади рухливі ігри та естафети, спрощений волейбол та міні-футбол. Всього у змаганнях беруть участь п"ятдесят п"ять команд, а це понад тисяча сто учнів.

Добавил: Portokali | Дата: 11.06.2009

У Запоріжжі відбувся третій етап розіграша Кубка України з ушу. Спортсмени виконували укомплекс формальних вправ. Маріуполь на змаганнях представляли вихованці спортивно-патріотичного клубу Афганець, які завоювали десять нагород.
У змаганнях третього етапу Кубка України виступали шістдесят п"ять спортсменів з Київської, Донецької, Запорізьської та Луганської областей. Від Маріуполя за перемогу змагались тринадцять представників спортивно-патріотичного клубу Афганець.
Кулікова - тренер: "Кубок Украины проходил в три этапа. Чтобы определить сильнейших спортсменов, клуб в ушу-таолу. Мариуполь представляли СПК Афганец, тренеры Болдырев, Куликова, Савченко".
У Запоріжжі участники виконували комплекс формальних справ. Кандідат у майстри спорту Катерина Забеліна зайняла перше місце у справі без зброї та з палкою. Крім того в неї срібна нагорода у справах із шаблею.
К. Забеліна - кмс: "Были волнения переживания. Но не так , как на Европу. Волновалась, но сильных волнений , ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.06.2009

В Євпаторії відбувся чемпіонат України з плавання серед інвалідів, в якому тріумфально виступили маріупольські спортсмени. На їх рахунку чотирнадцять золотих, та одна срібна нагорода. Крім того представники нашого міста встановили вісім рекордів Украіни. П"ять з них на рахунку майстра спорту України Олександра Комарова.
Майстер спорту Олександ Комаров переміг у Євпаторії на дистанціях п"ятдесят, сто та двісті метрів вільним стилем, а також випередив усіх суперників на п"ятдесят метрів на спині та двісті метрів комплексним плаванням . На усіх п"яти дистанціях він встановив нові рекорди Украіни.
О. Комаров: "Любимый у меня вольный стиль. Я ему большую часть тренировок уделяю. Все чемпионаты идут- опора на вольный стиль".
Данило Чуфаров плив у Євпаторії шість дистанцій. Його здобуток на чемпионаті- п"ять золотих та одна срібна нагорода. На дистанції п"ятдесят метрів батерфляєм Данило встановив новий рекорд країни.
Д. Чуфаров: "Это были проходные соревнования. До этого ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.06.2009

Збірна команда комбінату імені Ілліча з армрестлінгу зайняла третє призове місце на дев"ятнадцятій робітничій спартакіаді металургів та гірників України. А працівник киснево-конвертерного цеху Артем Мостовий став переможцем змагань в особистому заліку у ваговій категорії до восьмидесяти кілограмів.
У Нікополі за перемогу змагалися сім команд підприємств з чисельністю працюючих понад десять тисяч чоловік. Майстри боротьби на руках виступали у чотирьох вагових категоріях. Команда комбінату імені Ілліча не змогла виставити представника у категоріі до семидесяти кілограмів Олександра Баландіна і це не дозволило іллічівцям перемогти- у підсімку в них третє командне місце, а чемпіонами спартакіади стали атлети клубу Богатир з Кривого Рогу.
Олександр Баландін: "Свою роль сыграли руководители команд соперниц, сделали все возможное , чтобы я не участвовал, но за мной была команда, которую мне пришлось настраивать, выводить".
У особистому заліку переможцем у категорії до восьмидес ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 10.06.2009

Накануне своего профессионального праздника - 5 июня представители мариупольских масс-медиа встретились на ставшем уже традиционным чемпионате по боулингу, чтобы не только определить, кто физически сильнее и выносливее, но и пообщаться с коллегами.
Режиссер телеканала МТВ Ирина Магера : "В первую очередь нужно уметь контактировать с людьми, с редакторами с операторами, это если переносить на игру, точно так же в журналистике".
Журналистику с легкостью можно назвать командным видом спорта, соглашаются с Ириной коллеги-участники чемпионата, и чем сплоченнее команда, тем лучше результаты игры и работы.
Ирина Магера: "Мы в принципе идем со всеми наравне, единственное ТВ7 они повыше будут. Но они живут скорее всего в боулинге. Я так думаю, а разве нет?"
Артур Пудак - оператор телекомпании "ТВ7" : "Бывает играем, но мы все друзья между собой, вот основная причина, по которой мы выигрываем".
Самой активной участницей, а заодно и болельщицей чемпионата по боулингу сред ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 10.06.2009

У кримській Ялті завершились легкоатлетичні змагання серед інвалідів з порушенням слуху. Серед переможців та призерів були і вихованці заслуженого тренера України маріупольця Юрія Попова. Марія Головко перемогла у бігу на три тисячі метрів з перешкодами, встановивши при цьому світовой рекорд. Вікторія Голуб випередила усіх суперниць на дистанціях вісімсот та півтори тисячі метрів, а Володимир Волков виграв забіги на три та п"ять кілометрів. Ці спортсмени та ще Римма Філімошкіна будуть представляти Маріуполь на Дефлімпійських іграх, які пройдуть на Тайвані у середині вересня цього року.

Добавил: Portokali | Дата: 10.06.2009

У Львові пройшов чемпіонат України серед дорослих з кульової стрільби. Маріупольска спортсменка, майстер спорту України Валентина Чуніхіна виступала у складі збірної команди Донецької області та виборола друге місце у стрільбі з пневматичного пістолета з відстані десять метрів. А перемогла у змаганнях команда зі Львова. У особистому заліку Валентина Чуніхіна посіла п"яте місце- зробивши сорок пострілів, вона набрала триста вісімдесят очок з чотирьохсот можливих.

Добавил: Portokali | Дата: 10.06.2009

Футболісти Іллічівця-два свій останній матч першості України серед команд другої ліги зіграли вдома з командою Олком з Мелітополя. Друга маріупольська команда програла з рахунком нуль:три.
Матч на стадіоні Західний склався не на користь господарів поля. Вже у першому таймі вони пропустили перший гол з пенальті. Після перерви м"яч ще двічі побував у сітці воріт другої маріупольської команди. Не можна казати, що Іллічівцець-два тільки захищався, але забити бодай один гол молодим маріупольським футболістам не вдалося. Як підсумок- поразка з рахунком нуль:три.
А. Пилипенко - тренер: "Олком- середняк, опытная команда, у нее повзрослее ребята. Нам забивались голы прежде всего из-за наших ошибок. Кто-то проиграл в единоборстве. Но мы должны были забивать".
За підсумками сезону Іллічівець-два посів місце на межі першої десятки команд групи Б другої ліги. Андрій Пилипенко вважає, що окрім спортивного результату вагомим є те, що у лавах команди зростають перспективні молоді гравці ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.06.2009

Відкритий чемпіонат міста Маріуполь з руського більярду у розділі "Динамічна піраміда" визначив переможців . Першим став наш земляк першоразрядник Олександр БедьОвка. Друге місце теж за маріупольським спортсменом, а третє поділили представники Донецька та Краматорська. Подробиці -далі у сюжеті.
У змаганнях, які були присвячені Дню журналіста, взяли участь двадцять майстрів більярду з восьми міст Донецької та Запорізької областей, серед них були відомі майстри цієї гри, переможці чемпіонатів країни. Усі зустрічі проводилися з сьоми партій до чотирьох перемог одного з суперників.
В. Бандура: "Чемпион Украины Родионов, Павенко, сильные игроки из Тореза, Донецка, Дружковки, ну и мариупольцы".
Максим Гомон з Донецька захоплюється більярдом вже вісім років, він працює управляючим більярдного клубу Максі. У Маріуполь Максим, за його словами, приїхав перемогати.
Гомон: "У меня цель- показать себя. Нужно стремиться к лучшему. Помимо игры я ещё тренирую детей, поднимаем на но ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.06.2009

Передостанній тур чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України приніс успіх двом з чотирьох юнацьких команд ФК Іллічівець. На стадіоні Азовець своїх однолітків перемогли п"ятнадцяти- та сімнадцятирічни іллічівські футболісти.
Серед чотирьох іллічівських команд найкраще у цьому чемпіонаті виступають підопічні Валерія Короткова. Перед домашньою грою з футболістами луганського вищого училища фізичної культури вони займали п"яте місце, випереджаючи саме команду з Луганська на два очка. Перша гра суперників принесла перемогу луганським хлопцям- два:один. Коротков: "Команда средненькая, это не Шахтер, можно играть. Придется приложить усилия. Как сыграем- будет результат. А так настроены хорошо. Те, кто меньше выходил- это для них случай доказать".
До цього матчу маріупольска команда підійшла у послабленому складі. Валерій Коротков відзначив, що результат зустрічі у значній мірі буде залежити від настрою футболістів.
Коротков: "У нас в концовке массово пошел травматизм. П ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 05.06.2009

Восьмий міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на призи заслуженого майстра спорту, чемпіона Європи, володаря Кубка світу Руслана Хакімова відбувся у Донецьку . У змаганнях брали участь спортсмени віком тринадцять-чотирнадцять років. Маріуполець Павло Подлєсний виборов срібну нагороду у ваговій категорії до семидесяти трьох кілограмів. А у чемпіонаті міста Донецьк серед молодших школярів представники Маріуполя завоювали дві медалі. Роман Шишканов став чемпіоном, а Руслан Мирушенко зайняв друге місце.
Добавил: kap | Дата: 05.06.2009

« 1 2 ... 151 152 153 154 155 ... 159 160 »

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0