• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 12 » Дитячо-юнацька футбольна ліга України
Дитячо-юнацька футбольна ліга України
16:58
До чотирьох іллічівських команд, які виступають у вищому дивізіоні дитячо-юнацької футбольної ліги України, додалися ще дві, які представляють спортклуб Азовсталь. У стикових матчах з сімферопольськими та дніпропетровськими однолітками азовстальці перемогли відповідно Таврію та Істу.
П'ятнадцятирічні азовстальські футболісти у першому стиковому матчі програли у Дніпропетровську команді Іста з рахунком нуль:два. Для того, щоб вийти у фінал змагань, де будуть грати чотири найсильніші команди, азовстальцям була потрібна перемога з різницею у три чи більше м’ячів. Вже у першому таймі нападаючий господарів поля Денис Касян забив один гол у ворота Істи. Після перерви маріупольські футболісти продовжили атаки на ворота дніпропетровської команди. Денис Касян ще двічі примусив гостей розпочинати з центра поля. Остаточний рахунок три:нуль на користь азовстальської команди, яка за підсумками двох ігор завоювала право змагатися у фінальному турнірі.
Д. Касян: "Забил все мячи, радость у жасная, сильно устал, ребята переживали, подбадривали, мне это очень приятно. Я вышел на второй тайм, думал, что обязательно должен забить и помочь своей команде и я это сделал".
Тренер маріупольскої команди Віктор Ткачук відзначив прогрес своїх футболістів на протязі останнього року.
В.Ткачук - тренер: "В том году мы участвовали в первенстве области. Это уровень не самый высокий, в этом году достойно выступили в зоне. Настраивались сегодня дать бой, выйти и показать все, что умеем. А умеем мы на гол больше".
Сімнадцятирічні футболісти спортклуба Азовсталь переграли у стикових матчах футболістів сімферопольської Таврії у теж виступлять у фінальному турнірі, який відбудеться у Нікополі у середині червня.

Просмотров: 1199 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0