• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » Архив материалов
Перемогою юнацької команди футбольного клубу Іллічівець завершився п"ятий міжнародний футбольний турнір у грецькому місті Салоніки. Іллічівські футболісти серед шістнадцяти команд свого віку здобули шість виграшів і посіли перше місце.
У грецькому місті Салоніки пройшов вже п"ятий за рахунком міжнародний турнір серед дитячих команд. У віковій категорії до чотирнадцяти років Україну представляли юні гравці ФК Іллічівець, яких тренує Григорій Чурілов.
Татар - заступник голови управління: "У нас с Грецией хорошие спортивные связи. Особенно они налажены с Салониками. Там есть центр развития стран Черного моря. Они работают с федерацией греческих обществ Украины и мы ежегодно получаем от них приглашения".
Шістнадцять команд на попередньому етапі були розподілені на чотири групи. У своїй групі футболісти Іллічівця переконливо переграли три грецькі команди поспіль. Рахунки цих зустрічей- сім:один, десять:один та п"ять : один на користь маріупольців. У півфіналі Іллічівець вигра ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2009

Футболісти молодіжної команди ФК Іллічівець завершують підготовку до чемпіонату країни. У товариському матчі з командою Олімпік з Донецьку, який відбувся у обласному центрі, маріупольці поступилися з рахунком один:три. Господарі поля вже у першому таймі забили два голи. Після перерви захисник Іллічівця Руслан Верещак один м"яч відіграв, але донецька команда з пенальті забила ще й третій гол. Вже шістнадцятого липня молодіжний склад Іллічівця зустрінеться з однолітками з ужгородського Закарпаття. Гра відбудеться о сімнадцятій на тренувальному полі ФК Іллічівець.
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2009

У селищі міського типу Кирилівка Запорізької області завершився дванадцятий міжнародний шаховий фестиваль. У ньому виступило понад сімдесят шахистів з Білорусі та України. Серед кандидатів у майстри спорту та першоразрядників друге місце зайняв маріуполець Гор ВатінЯн.
У дванадцятому міжнародному фестивалі з шахів взяли участь понад сімдесят гравців з Білорусі та України. У змаганнях серед кандидатів у майстри спорту та першоразрядників за перемогу сперечалися тридцять шахистів. Маріуполець Гор Ватінян провів на турнірі дев"ять партій і відзначився безкомпромісною грою.
Пономарчук - тренер:"Он сыграл в своем стиле, без единой ничьей, что хочется отметить. Набрал шесть очков. В каждой партии бился до последнего".
Переможцем турніру став шахист з білоруського міста Гомель Олександр Калінін, він набрав шість з половиною очок. До речі, Гор Ватінян переміг Калініна у особистій зустрічи, але у підсумку відстав від нього на пів очка. На третьому місці фінішувала дівчина з Білор ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.07.2009

Футболісти Іллічівця зазнали чергову поразку у товариському матчі з луганською Зорею. На стадіоні Іллічівець маріупольська команда програла з рахунком один:два. У складі господарів поля єдиний гол забив Костянтин Ярошенко.
У першому таймі частіше атакували футболісти луганської Зорі - вони краще володіли м"ячем і нанесли більше ударів по воротах супротивника. Тому й не дивно, що саме гості забили гол у ворота маріупольської команди. Після розіграшу стандартного положення захисник Зорі Харісон Омоко вразив ворота Всеволода Романенка. Після перерви гра вирівнялася. В середині другого тайму півзахисник Іллічівця Костянтин Ярошенко ударом головою зрівняв рахунок- один:один. Господарі мали ще кілька нагод для взяття воріт, але вдало зіграв ? ворота Зорі Ігор Шуховцев. На вісімдесят першій хвилині поєдинку нападник луганської команди Олексій Антонов забив другого гола у ворота Іллічівця. До фінального свистка Зоря створила ще кілька гольових моментів, але ії футболістам бракувало влучно ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2009

Восьмого липня у критому спорткомлексі Іллічівець стартує сорок третій міжнародний турнір з боксу- меморіал Макара Мазая. О шістнадцятій годині розпочнуться попередні поєдинки, а о сімнадцятій відбудеться урочисте відкриття змагань. У цьому році на ринг вийдуть боксери з Азербайджану, Вірменіі, Ізраелю, Литви, Молдови, Беларусі, Россії, Ірану. Найсильнішим складом представлені украінські боксери- на ринзі спорткомплексу Іллічівець готуються виступати чемпіони Європи Георгій Чагаєв, Олександр Усік, Деніс Пояцика, Іван Сінай. Справжньою прикрасою турніру стане участь у ньому олімпійського чемпіону Пекіна у ваговій категорії до п"ятидесяти сьоми кілограмів, кращого боксера- аматора минулого року Василя Ломаченка з Білгорода-Дністровського. Переможці турнирі у всіх одинадцяти вагових категоріях визначаться дванадцятого липня.

Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2009

Он начинал свою спортивную карьеру со спортивного массажиста,затем начальник команды "Политехник",затем тренер,затем главный тренер.Затем тот же путь к рулю сборной.
Большая роль в воспитании замечательного спортсмена,мастера споррта международного класса по боксу,своего старшего сына,Алексея Сивко,безусловно,на его счету.
К сожалению,регби не был признан олимпийским видом спорта и поэтому не было должного внимания и финансирования,которое уделяется этому виду спорта,например,в странах Британского Содружества.
Довелось Сергею Николаевичу побывать и в США,и в Англии,и в Испании,и в Швейцарии,Франциии в других странах.И везде сборная давала бой.
ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ.
Добавил: zdorowilo | Дата: 06.07.2009

У міському шаховому клубі завершився бліц- турнір з шахів, у якому взяли участь двадцять чотири спортсмени. Вони грали поміж собою за круговою системою. Кожному шахисту на обмірковування ходів у партії відводилося по п"ять хвилин. Перше місце зайняв Володимир Шишкін, друге посів Андрій Щиров, а третій результат показав Наріман Рзаєв. Серед молоді проводився окремий залік. Тут переможцем стала Катерина ВасилЕнко, друге місце у Віталія Чуйко, третім став Андрій Чапні.

Добавил: Portokali | Дата: 06.07.2009

Протягом минулих вихідних у районі аеропорту Маріуполя проходив один з етапів обласних змаганнь парашутистів на точність приземлення.
Етап обласних змагань на точність приземлення проходив при підтримці Іллічівського парашутно-спортивного центру. Нажаль, ці змагання не зібрали велику кількість учасників - на Маріупольську дроп-зону приїхали парашутисти лише з Єнакієва та Донецька.
Рашид Бакієв - інструктор з парашутного спорту: "Сегодня соревнования - это один из этапов Кубка области по классическому парашютизму, а конкретно по точности приземления. он проводится по этапам на нескольких аэродромах - был вот на аэродроме в Енакиево, потом соревнования на нашем, и затем будут соревнования - следующий этап на аэродроме Моспино".
Журі оцінювало саме точність приземлення. В літаку та в повітрі спортсменів не контролювали інструктори, тому треба було бути уважними на всіх етапах - починаючи від посадки до літака й до приземлення.
Рашид Бакієв: "С высоты 1000 метров, спорт ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.07.2009

Третий этап чемпионата Украины по авторалли - "Ралли Мариуполь две тысячи девять" начался в суботу четвертого июля. Его организатором стала общественная организация Автоспорт-Мариуполь, а генеральным партнером выступило страховое общество Ильичевское. Сначала на пересечении проспектов Ленина и Строителей состоялось торжественное открытие соревнований. Мариупольцы и гости города стали свидетелями яркого и красочного шоу. Сорок восемь экипажей заявились для участия в Ралли Мариуполь. Среди них - гонщики из Харькова, Киева, Ивано-Франковска, Днепропетровска, автономной республики Крым. Большим отрядом были представлены одесские экипажи - их в мариупольской гонке почти треть от всех участников - пятнадцать машин. Один экипаж на гонке представляет российский Таганрог. Внимание многих зрителей привлек экипаж под номером три, на котором на японском автомобиле Субару-Легасси в гонке участвует один из сильнейших украинских спортсменов, многократный чемпион страны, участник международных стартов ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 05.07.2009

У чемпіонаті міста з футболу серед команд другої групи зіграно вже сорок три матчі першого кола з запланованих дев"яносто одного. З останніх результатів відзначимо перемогу Судноремонтника над командою Лідер з рахунком чотири:нуль, студенти ПДТУ виграли у Елади-чотири:два, а СК Іллічівець переграв Азовсталь-п"ять:чотири. Команда комбінату імені Ілліча і є одноосібним лідером змагань- в неї вісімнадцять очок після шести ігор. Футболісти ПДТУ мають на два очки менше. На третьому місці команда Судноремонтник,у якої п"ятнадцять очок післі п"яти зустрічей.

Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Футболістки команди Іллічівка у першому з двох півфівнальних матчів розіграшу Кубка України у Харкові поступилися місцевій команді Житлобуд. На тридцятій хвилині господарки поля забили перший гол у зустрічі , а у другому таймі харківська команда довела свою перевагу до двох голів. Ближче до фінального свистка арбітра нападник Іллічівки Ірина Колеснік один м"яч відіграла. Остаточний рахунок- два:один на користь Житлобуда. Поєдинок -відповідь буде зіграно у Маріуполі восьмого липня.

Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Кінний клуб "Асвашані" щойно повернувся зі змагань юніорів. Які відбувалися у Донецьку та селищі АтманАй Запорізької області. Якщо з Донецьку наші спортсмени повернулися з порожніми руками, то в Атманаї серед двадцяти чотирьох учасників посіли третє місце. Це був третій етап боротьби за кубок. Маріупольці впевнено крокують до гран прі.
Грація, стрімкість та скажена скачка. Можна подумати, що ми знаходимося на знімальному майданчику якогось вестерна. Але це тільки спорт - якiй неймовірно красивий. Маріупольці лише рік як почали виїжджати на змагання. I перші успіхи вже є. Президент кінного клубу Едуард Краєвий каже, що цей спорт досить складний.
Едуард Краєвий -президент кінного клубу "Асвашані": "Он требует от всадника и от лошади взаимодействия. Лошадь должна доверять всаднику. Всадник должен бережно относится к своему партнеру. Когда есть партнерство, тогда есть хороший результат".
Честь клубу покi відстоюють два коня - Фархат та Кордон. У Фархата блискучий стрибок. Ві ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

Напередодні міжнародного турніру з боксу- меморіала Макара МазАя у Маріуполь прибула національна збірна команда України-переможець останнього чемпіонату Європи. У складі команди- усі чотири чемпіони Старого світу, серед них і кращий боксер пекінської Олімпіади, олімпійський чемпіон- Василь ЛомачЕнко.
Меморіал Макара Мазая у цьому році пройде у Маріуполі вже у сорок третій раз. Головний суддя змагань Валерій Гойхман відзначив суттєву допомогу в організіції турніру комбінату імені Ілліча, його генерального директора Володимира Бойко. За словами Валерія Олександровича усі питання по меморіалу вирішені, а сам турнір пройде у критому спорткмплексі Іллічівець з восьмого по дванадцяте липня.
О.Гойхман - головний суддя змагань: "Я благодарен Мацегоре, много усилий приложил Тернавский, который помог в решении многих вопросов, отдельная благодарность председателю профкома Подъяблонскому".
У змаганнях цього року візьмуть участь боксери Об"єднаних Арабських Еміратів, Азербайджану, М ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.07.2009

На маріупольській веслувальній базі завершилися літні юнацькі ігри Донецької області з веслування на байдарках та каное. У змаганнях взяли участь тридцять спортсменів, які представляли два міста- Маріуполь та Зугрес.
У літніх юнацьких іграх Донецької області з веслування взяли участь тридцять спортсменів. Дві команди представляли господарів змагань- Маріуполь, ще одна приїхала з міста Зугрес. Вік учасників- до сімнадцяти років. Бутенко - суддя: "Сейчас в Донецкой области пошел спад, этот вид дорогостоящий, приобретать лодки не по карману ДЮСШ, финансирования нет. Развитие идет детей больше в Мариуполе, у нас в Зугресе недостаточно детей".
Маріуполець Сергій Прохода виграв півфінальний заїзд на байдарці-одиночці з результатом п"ять хвилин та вісім секунд.
С.Прохода: "Занимаюсь не так уж и долго, почти два года. Мои коронные дистанции- 200и 500м. А 1000 м просто так выступаю, конкуренты были не сильные. Нам тренер лагерь сделал, чтобы мы лучше готовились".
У фіналі зм ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.07.2009

Футболісти Іллічівця, які готуються до чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги, провели черговий товариський матч. У Дніпропетровську маріупольська команда потерпіла другу поспіль поразку , на цей раз від місцевого клубу Дніпро з рахунком один:два. У першому таймі на тридцять шостій хвилині гравець Іллічівця Вадим Мельник забив гол у ворота господарів. Але після перерви на полі домінували дніпропетровці і Олексій Бєлік двічі вразив ворота гостей. Остаточний рахунок два:один на користь Дніпра. Наступний поєдинок Іллічівець зіграє шостого липня у Маріуполі з луганської Зорею.

Добавил: Portokali | Дата: 02.07.2009

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 159 160 »

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0