• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 6 » Обласні змагання парашутистів
Обласні змагання парашутистів
16:21
Протягом минулих вихідних у районі аеропорту Маріуполя проходив один з етапів обласних змаганнь парашутистів на точність приземлення.
Етап обласних змагань на точність приземлення проходив при підтримці Іллічівського парашутно-спортивного центру. Нажаль, ці змагання не зібрали велику кількість учасників - на Маріупольську дроп-зону приїхали парашутисти лише з Єнакієва та Донецька.
Рашид Бакієв - інструктор з парашутного спорту: "Сегодня соревнования - это один из этапов Кубка области по классическому парашютизму, а конкретно по точности приземления. он проводится по этапам на нескольких аэродромах - был вот на аэродроме в Енакиево, потом соревнования на нашем, и затем будут соревнования - следующий этап на аэродроме Моспино".
Журі оцінювало саме точність приземлення. В літаку та в повітрі спортсменів не контролювали інструктори, тому треба було бути уважними на всіх етапах - починаючи від посадки до літака й до приземлення.
Рашид Бакієв: "С высоты 1000 метров, спортсмен сам рассчитывает выход, сам рассчитывает свою работу. и его задача - прийти четко в датчик размером 16 сантиметров - радиус 16 сантиметров. а ноль - это радиус 2 сантиметра"
Олексій - один із учасників змагань. З парашутом стрибає вже три роки.
Олексій: "Я прыгаю с 2006 года. в 2006 году чисто по-мужски решил совершить 1 прыжок, меня это зацепило и не отпускает до сих пор".
Сьогодні на рахунку Олексія - більше 150 стрибків. Парашутист говорить, що, не дивлячись на досвід, кожен стрибок - це нова історія в біографії спортсмена.
Олекій: "Вы знаете, каждый прыжок своеобразный. каждый прыжок несет за собой определенную дозу адреналина и начиная с 1 прыжка увеличивается высота, увеличивается время свободного падения, что-то новое - не постоянно ты стоишь на месте".
Ті спортсмени, які за підсумками трьох етапів покажуть найкращі результати, матимуть змогу представляти Донецьку область на змаганнях Кубку України, що традиційно проходить у Харкові.
Марія Кляшева
Просмотров: 1169 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0