• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » Архив материалов
В іншому матчі юнацького чемпіонату Європи у Маріуполі на стадіоні « Іллічівець» футболісти Іспанії з рахунком два:один переграли футболістів Туреччини і після першого туру очолили турнірну таблицю, маючи три очки. По одному набрали команди Франції та Сербії. У Донецьку збірні України та Словенії зіграли без голів - нуль:нуль. Також нічия була зафіксована у поєдинку Англія - Швейцарія, тут рахунок один:один. Двадцять четвертого липня у Маріуполі зустрінуться Франція - Туреччина на стадіоні Західний та Іспанія-Сербія на стадіоні «Іллічівець».
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2009

Представниця спортивного клубу Іллічівець, майстер спорту міжнародного класу Ольга Бtреснєва виступає на чемпіонаті світу з плавання на довгих дистанціях. Змагання проводяться у столиці Італії - Римі. У запливі на п’ять тисяч метрів маріупольська спортсменка фінішувала дванадцятою - це досить пристойний результат, враховуючи, що всього у змаганнях брали участь понад п’ятдесят спортсменок. Завтра, двадцять третього липня Ольга Береснєва стартує на чемпіонаті на дистанції десять кілометрів.
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2009

На веслувальній базі міського спортивного комплексу «Азовець» пройшла першість міста з веслування на байдарках. У змаганнях взяли участь майже п’ятдесят маріупольських веслувальників, які боролися за перемогу на дистанціях довжиною від двохсот до тисячі метрів.
У змаганнях взяли участь більш ніж сорок веслувальників віком від дванадцяти років та старше. Вони визначали переможців першості на трьох олімпійських дистанціях - двісті, п’ятсот та тисяча метрів. Поряд з досвідченими спортсменами змагалися і новачки.
З. Венгер- тренер: "Меня не удивили, как тренера, но хорошо выступил Кайстренко, он занял второе место, перспективный, 96 г.р."
На байдарці - одиночці юнаки змагалися у трьох вікових групах. На усіх трьох дистанціях перемогли Владлен Вакульчук,, Святослав Безпалов та Сергій Прохода. Окрім того двійка Безпалов- Кайстренко виграла заїзди на дистанціях двісті, п’ятсот та тисяча метрів.
Безпалов: "Дедушке попало распоряжение, к Азовцу добавили гребную базу, я так с ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

Сегодня в 18.00 на стадионе «Западный» встретятся юношеские сборные Франции и Сербии, а в 20.30 на «Ильичевце» - сборные Турции и Испании. В Мариуполе произошло событие, к которому город готовился с прошлого года - стартовал молодежный чемпионат по футболу Евро-2009. а накануне грандиозного события главные тренеры всех четырех команд провели пресс-конференция для средств массовой информации, на которой рассказали, как они готовились к этому турниру и ответили на вопросы журналистов.
Испанскую сборную тренерует Луис Милла, наставник юных французов - Жан Галисс, тренер сербской команды Александр Станоевич, а турецкой - Огюн Темизканоглу. Все они сошлись во мнении, что мариупольская группа - достаточно сильная, здесь нет явных фаворитов и выйти в полуфинал будет очень непросто.
Галисс: "Конечно, наши ожидания - достичь самого лучшего результата. Я по в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

У другому турі чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр - ліги «Іллічівець» вдома прийматиме срібного призера минулого чемпіонату і володаря Кубку УЄФА - донецький Шахтар. Матч відбудеться двадцять п’ятого липня на стадіоні «Іллічівець» початок гри - о двадцятій годині за київським часом. А молодіжні склади команд зіграють на день раніше - двадцять четвертого числа на стадіоні «Азовець». Матч розпочнеться о сімнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

У міському шаховому клубі відбулися особисто-командні змагання з шахів. У бліц - турнірі, де кожному з учасників на партію відводиться по п’ять хвилин, на попередньому етапі грали тридцять шахістів у трьох групах по круговій системі. Десять кращих вийшли у фінал, де було зіграно дев’ять турів. Четвірка гравців набрала однакову кількість очок - по сім. За додатковими показниками переможцем турніру став директор міського шахового клубу Микола Бастрига. На другому місці - Олександр Арсеній, третє посів Олег Ісаєнко, а на четвертому опинився Гор Ватінян.
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2009

На бетонній доріжці у районі аеродрому на автомобілях змагались майстри дрег -рейсингу. Більш ніж тридцять екіпажів долали дистанцію чотириста два метри, а переможці визначалися у чотирьох класах машин.
Змагання з дрег-рейсінгу, присвячені Дню металурга, зібрали більш ніж тридцять автомобілів чотирьох класів. У цьому виді автоспорту суперники стартують вдвох на трасі довжиною чотириста два метри, а це чверть милі. Час, за який вони долають дистанцію - від десяти до сімнадцяти секунд, а швидкість у самих потужних класах на фініші становить двісті двадцять - двісті тридцять кілометрів на годину. Традиційно старти проходять за підтримки комбінату імені Ілліча та страхового товариства Іллічівське. Трохимович: "Эти соревнования уже стали традиционными ко Дню металлруга. Ожидаем спортсменов востока Украины и из России. Авто готовятся специально для гонок на ускорение, ралли- это другая дисциплина. В основном одни и те же ребята приезжают, финал покажет".
Маріуполець Георгій Клітоте ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2009

У «Міському саду» відбулися фінальні змагання "Веселі старти" серед дитячо-юнацьких клубів за місцем мешкання, які були організовані міським центром позашкільної роботи. В них взяли участь п’ять команд - переможці районних стартів. А всього на попередньому етапі змагалася двадцять одна команда. Це майже сто сорок хлопців та дівчат. У програмі «Веселих стартів»- вісім естафет, де учасникам треба було проявити швидкість, спритність, колективну взаємодію. Переможцем стала команда клубу «Горизонт» з Іллічівськогорайону. На другому місці діти з клубу «Маяк» Жовтневого району, третє посіла команда клубу імені Валерія Попенченко - Приморський район.
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2009

Вже відомий розклад матчів фінального турніру чемпіонату Європи - 2009 серед юнаків до дев’ятнадцяти років.
В Донецьку 21 липня на стадіоні Металург гратимуть Англія й Швейцарія о 17.00, Украйна - Словенія о 19.00 на Олімпійському. Маріуполі в цей день зустрінуться Франція - Сербія о 18.00 на стадіоні "Західний", та «Туреччина – Іспанія» о 20.30 "Іллічівець".

24 липня гратимуть Словенія та Швейцарія о 17.00 "Металург", Україна - Англія 19.30 "Олімпійський" в Донецьку. В Маріуполі на стадіоні "Західний», зустрінуться збірні Франції – Туреччини о 16.30, а на "Іллічівці" Сербія – Іспанія о 18.30

27 липня відбудуться матчі між Швейцарією - Україною о 19.00 "Олімпійський", Словенія - Англія о 19.00 "Металург" в Донецьку. В Маріуполі Іспанія зустрінеться з Францією о 17.00 на стадіоні "Іллічівець",та Сербія з Туреччиною о 17.00 на "Західному". 30 липня пройде полу фінал, а 2 серпня фінал. Місце і час проведення цих поєдинків повідомлять пізніше.

Добавил: Portokali | Дата: 18.07.2009

Одинадцятий раз кращі команди комбінату імені Ілліча розіграли Кубок профкому . У фінальному поєдинку зійшлися дві найсильніші команди: «Прометей» цеху ремонту металургійних печЕй та «Титан» киснево-конвертерного цеху. Захоплюючий матч на стадіоні «Олімп» приніс нічию три :три. І тільки у серії післяматчевих пенальті «Титан» виявився кращим і став володарем почесного трофею.
В цьому році в розіграші Кубка профкому виступала двадцять одна іллічвська команда. Змагання проводились вже одинадцятий раз і у фіналі зустрілись найсильніші команди: «Прометей» та «Титан».
В.Олефиренко - голова СК Іллічівць: "Я бы сказал так- большой футбол на комбинате начался с кубка профкома. Потом с 2001- пошли чемпионаты, но кубок остается любимым, эти соревнования очень интересные, здесь от одной игры зависит многое".
Гра розпочалася вдало для команди цеху ремонт металургійних печЕй. У першому таймі Ігор Михайлов та Юрій Зайцев двічі вразили ворота «Титана»- два : нуль на користь «Прометея». ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.07.2009

Вдало стартували у чемпіонаті України серед команд Прем’єр - ліги футболісти «Іллічівця». На своєму полі маріупольська команда з рахунком один:нуль переграла дебютанта змагань, - ужгородське «Закарпаття». Переможний гол забив Ігор Тищенко.
У першому таймі суперники так би мовити придивлялись один до одного. У складі «Іллічівця» на поле вийшло декілька новачків. Їм, безумовно, потрібен був час, щоб пристосуватися до гри команди. Спека, яка панує у Маріуполі, завадила футболістам обох команд грати у високому темпі. У другій половині гри тренери маріупольської команди зробили заміни, гра пожвавішала. А на сімдесят третій хвилині поєдинку Іван Кривошеєнко праворуч зробив подачу у штрафний майданчик Закарпаття і Ігор Тіщенко, який вийшов на заміну, з близької відстані вразив ворота ужгородської команди - один:нуль на користь «Іллічівця». Цей рахунок не змінився до фінального свистка арбітру матчу. Головний тренер Закарпаття Ігор Гамула залишився незадоволеним результатом гри.
Гаму ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.07.2009

Команда футбольного клубу «Іллічівець» вдало стартувала у молодіжній першості Прем’єр - ліги України. На стадіоні «Азовець» маріупольці з рахунком два:нуль переграли однолітків з ужгородського Закарпаття.
У перші сорок п’ять хвилин ініціативою володіли господарі поля, але забити бодай один гол не змогли. Після перерви «Іллічівець» продовжував тиснути на воротаря ужгородської команди і це нарешті далося взнаки. У своєму карному майданчику гості порушили правила і арбітр зустрічі призначив одинадцятиметровий штрафний удар. До м’яча підійшов бразильський легіонер «Іллічівця» Северіно Ліма де Моура і впевнено забив гол - один:нуль. А вже у доданий арбітром час молодий нападник Іван Отрок у боротьбі із захисником суперника послав другий м’яч у ворота «Закарпаття», встановивши остаточний рахунок гри - два:нуль на користь молодіжної команди «Іллічівця». Після матчу бразилець Ліма висловив задоволення перемогою молодіжки, але підкреслив, що головне - як зіграє основний склад маріупольсько ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

Вихованець спортивного клубу «Іллічівець» Микита Ткачов на юнацькому чемпіонаті Європи зі стрибків у воду здобув золоту та срібну нагороди.
Микита Ткачов виріс у спортивній родині. Його мати та батько теж займалися стрибками у воду. У столиці Угорщини Будапешті Микита виступав на одно- на трьохметровому трампліні.
Ткачова - тренер:"Он очень талантливый плюс работа и должны быть результаты хорошие, у него задатки хорошие. Техническая подготовка - это у нас на папе. Он большой мастер. Это его заслуга. Никита отличается хорошей техникой исполнения прыжков, это бросается в глаза".
На трьохметровому трампліні Микита Ткачов у попередніх змаганнях виконав дев’ять стрибків та ще чотири у фіналі. У підсумку він впевнено випередив італійця і завоював золоту медаль. Як розповів сам Микита, в України йому виступати легше.
Микита: "Было тяжелее, потому что открытый бассейн , там солнце в глаза. Тяжелей прыгать, чем у нас в бассейне. Сначала проигрывал 2 балла, а потом догнал и в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

Завтра в Міському шаховому клубі пройде традиційна командна зустріч між шахістами двох металургійних комбінатів міста: комбінату імені Ілліча та «Азовсталь». Зустріч присвячена Дню металурга. Змагання пройдуть на п’ятнадцяти дошках у розділі швидкі шахи, де кожному з учасників партії на обмірковування ходів дається по двадцять п’ять хвилин. У складі команди іллічівців готуються до виступу такі відомі у Маріуполі шахісти, як кандидат у майстри спорту Андрій Скляр та першорозрядниця Ольга Агудова. Обидва працівники Аглофабрики, а також Михайло Євлоєв з ВВО.
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

В Києві на чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів вдало виступили представники Маріуполя. Чотири золотих нагороди виборола Галина Серікова. Катерина Левченко та Ігор Івановський здобули по три перемоги. По два перших місця в активі Ольги Мащенко, Віктора Тештешнікова та Івана Биковського. По одній золотій нагороді завоювали Павло Грачов, Олексій Рогозян та Анатолій Васильченко.
Добавил: Portokali | Дата: 17.07.2009

« 1 2 ... 146 147 148 149 150 ... 159 160 »

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0