• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 21 » Байдарки
Байдарки
17:58
На веслувальній базі міського спортивного комплексу «Азовець» пройшла першість міста з веслування на байдарках. У змаганнях взяли участь майже п’ятдесят маріупольських веслувальників, які боролися за перемогу на дистанціях довжиною від двохсот до тисячі метрів.
У змаганнях взяли участь більш ніж сорок веслувальників віком від дванадцяти років та старше. Вони визначали переможців першості на трьох олімпійських дистанціях - двісті, п’ятсот та тисяча метрів. Поряд з досвідченими спортсменами змагалися і новачки.
З. Венгер- тренер: "Меня не удивили, как тренера, но хорошо выступил Кайстренко, он занял второе место, перспективный, 96 г.р."
На байдарці - одиночці юнаки змагалися у трьох вікових групах. На усіх трьох дистанціях перемогли Владлен Вакульчук,, Святослав Безпалов та Сергій Прохода. Окрім того двійка Безпалов- Кайстренко виграла заїзди на дистанціях двісті, п’ятсот та тисяча метрів.
Безпалов: "Дедушке попало распоряжение, к Азовцу добавили гребную базу, я так сюда и пришел. Абсолютно не жалею, интересно очень. Соревнования это маленького масштаба, не очень сильные. Это не Украина, не область".
Серед дорослих на дистанції двісті метрів перемогли досвідчені Дмитро Глотов та Олена Герасімова. Нещодавно Олена зайняла третє місце на дистанції тисячу метрів на чемпіонаті України в Дніпропетровську .
О. Герасімова: "Мы приехали с чемпионата Украины, где удачно выступили на олимпийских дистанциях. Неделю отдыхали , готовились. Месяц у нас на подготовку к командному чемпионату Украины".
Серед дівчат дистанцію двісті метрів виграли Олена Павелко у старшій віковій групі та Ольга Соколюк- у молодшій.
З.Венгер - тренер: "У нас в ближайшее время Кубок Украины по юношам, эти соревнования- отбор. Также в августе у Глотова и Герасимовой-чемпионат Украины".
Просмотров: 1114 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0