• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 18 » Кубок профкому: футбол на к-ті ім. Ілліча
Кубок профкому: футбол на к-ті ім. Ілліча
16:52
Одинадцятий раз кращі команди комбінату імені Ілліча розіграли Кубок профкому . У фінальному поєдинку зійшлися дві найсильніші команди: «Прометей» цеху ремонту металургійних печЕй та «Титан» киснево-конвертерного цеху. Захоплюючий матч на стадіоні «Олімп» приніс нічию три :три. І тільки у серії післяматчевих пенальті «Титан» виявився кращим і став володарем почесного трофею.
В цьому році в розіграші Кубка профкому виступала двадцять одна іллічвська команда. Змагання проводились вже одинадцятий раз і у фіналі зустрілись найсильніші команди: «Прометей» та «Титан».
В.Олефиренко - голова СК Іллічівць: "Я бы сказал так- большой футбол на комбинате начался с кубка профкома. Потом с 2001- пошли чемпионаты, но кубок остается любимым, эти соревнования очень интересные, здесь от одной игры зависит многое".
Гра розпочалася вдало для команди цеху ремонт металургійних печЕй. У першому таймі Ігор Михайлов та Юрій Зайцев двічі вразили ворота «Титана»- два : нуль на користь «Прометея». На початку другого тайму Валерій Погорецький один м’яч відіграв, але невдовзі Олексій Булгаков знову довів перевагу футболістів ЦРМП до двох голів - три:один. Та команда Титан не здалася, продовжуючи атакувати ворота суперника. І це далося взнаки. Спочатку Дмитро Бужин зі штрафного скоротив відстань від «Прометея»- три:два. Потім він же не реалізував пенальті, а наприкінці основного часу гри Олександр Варава зрівняв результат-три:три. В.Олефиренко :"Это не первый раз сошлись ЦРМП и ККЦ, часто они играли вничью и только пенальти решали, кто сильнее. Титан более молодая команда, ЦРМП-коллектив возрастной. Победит сегодня сильнейший"
Додатковий час не приніс переваги жодному з суперників. А у серії післяматчевих пенальті пощастило «Титану»- сім:шість, який і став володарем кубку профкому цього року.

Просмотров: 1047 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0