• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 17 » Молодіжний склад "Іллічівця" переміг однолітків "Закарпаття"
Молодіжний склад "Іллічівця" переміг однолітків "Закарпаття"
17:11
Команда футбольного клубу «Іллічівець» вдало стартувала у молодіжній першості Прем’єр - ліги України. На стадіоні «Азовець» маріупольці з рахунком два:нуль переграли однолітків з ужгородського Закарпаття.
У перші сорок п’ять хвилин ініціативою володіли господарі поля, але забити бодай один гол не змогли. Після перерви «Іллічівець» продовжував тиснути на воротаря ужгородської команди і це нарешті далося взнаки. У своєму карному майданчику гості порушили правила і арбітр зустрічі призначив одинадцятиметровий штрафний удар. До м’яча підійшов бразильський легіонер «Іллічівця» Северіно Ліма де Моура і впевнено забив гол - один:нуль. А вже у доданий арбітром час молодий нападник Іван Отрок у боротьбі із захисником суперника послав другий м’яч у ворота «Закарпаття», встановивши остаточний рахунок гри - два:нуль на користь молодіжної команди «Іллічівця». Після матчу бразилець Ліма висловив задоволення перемогою молодіжки, але підкреслив, що головне - як зіграє основний склад маріупольської команди.
Ліма - гравець:"Сегодня команда хорошо играет. Самое главное- выиграли 2:0 и надо думать о завтра. Завтра только победить, хорошо играть надо завтра. Надо ещё работать, пока плохая форма".
Перемога у першому поєдинку, на думку тренера Едуарда Хаврова, дозволить його гравцям більш впевнено готуватися до другої гри першості з донецьким Шахтарем.
Е. Хавров - тренер: "Результат принес удовлетворение, сама игра , особенно в первом тайме- много замечаний. План на игру наметили, старались не пропустить контратаку. Наш прессинг в конце концов привел к результату".
Гра молодіжних складів «Іллічівця» та «Шахтаря» відбудеться на стадіоні «Азовець» двадцять четвертого липня.

Просмотров: 1190 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0