• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » Архив материалов
Кольори футбольного клубу "Іллічівець" цього сезону захищатимуть два нових воротарі, два захисники, два півзахисники і один нападаючий. З ними представників міських засобів масової інформації напередодні старту другого сезону Прем’єр - ліги познайомив виконуючий обов’язки головного тренера ФК "Іллічівець" Ілля Близнюк. На відкритому тренуванні команди був присутній і почесний президент клубу Володимир Бойко.
Відкрите тренування команди відбулося на головній футбольній арені міста - стадіоні "Іллічівець". Тут серед сімох нових облич два - виявилися добре знайомими маріупольким любителям футболу. Це півзахисник Костянтин Ярошенко, який був відсутнім у нашому клубі лише протягом останніх півроку, захищаючи кольори полтавської "Ворскли", а також його партнер по амплуа Адріан Пуканич, що виступав за "Іллічівець" два роки тому. П’ять інших футболістів виявилися справжніми новачками для Маріуполя.
Ілля Близнюк - в.о. головного тренера ФК "Іллічівець": "Вратарь Всеволод Романенко, пр ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Професійна футбольна ліга України провела жеребкування календаря першості України серед команд групи Б другої ліги. У цій групі у наступному сезоні будуть виступати чотирнадцять команд, серед них і «Іллічівець – два». Команди за круговою системою зіграють кожна по двадцять шість матчів. Друга маріупольська команда розпочне першість двадцять п’ятого липня грою у Дніпродзержинську з місцевою «Сталлю». Завершиться перше коло змагань вісімнадцятого жовтня. У цей день «Іллічівець- два» вдома зіграє з «Олкомом» з Мелітополя.
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Представниця спортивного клубу «Іллічівець», кандидат у майстри спорту України Дарина Федотенко на п’ятих літніх юнацьких спортивних іграх з плавання на відкритій воді завоювала бронзову медаль на дистанції п’ять тисяч метрів. Змагання проходили в Криму у місті Ялта. В них взяли участь дванадцять дівчат.
Конжуков - тренер: "Соревнования по открытой воде вид спорта в Украине очень молодой, ему 2-3 года. Он включен в программу Олимпийских игр. Время роли не играет. Можно плыть против волны, без волны, бывает течение, которое помогает по волне плыть".
Олександр Конжуков розповів, що ці змагання суттєво відрізняються від стартів у басейні. Вони з Дариною враховували це при підготовці до стартів у Криму.
Конжуков: "Если в плавательном бассейне каждый плывет по свое дорожке, то здесь одновременно при старте в воду прыгает 20 человек и по головам начинают плыть. На крупных соревнованях ударт локтем в лицо или ногой в лицо- обычно, так выводят из строя соперника".
В минулом ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

Маріуполець В’ячеслав Семенов вдало виступив на відкритому чемпіонаті Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед ветеранів. Змагання проходили на асфальтових доріжках стадіону "Єдність". Учасники , яких було майже шістдесят, послідовно долали чотири дистанції - триста, п’ятсот, тисячу та п’ять тисяч метрів. В’ячеслав Семенов зайняв підсумкове третє місце, а переможцем чемпіонату став Євген Бунін з Москви, на другому місці спортсмен з Білорусі.
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2009

У парку імені Гурова міський центр позашкільної роботи за місцем мешкання провів змагання зі спортивного орієнтування серед дитячо-юнацьких клубів. У змаганнях взяли участь хлопці та дівчата з дев"яти клубів- призери та переможці районих стартів.
У замаганнях взяли участь хлопці та дівчата двох вікових груп, але залік був загальним. У кожній команді виступало по вісім учасників. Довжина дистанції- пятсот метрів, на ній було розташовано декілька контрольних пунктів.
В. Крікота - зам. директора МЦПР: "У нас на карте 5 КП, местность лугопарка. Дети, определяясь на местности, масштаб карты, просчитывают шаги до КП, до второго и т.д., двигаясь от этапа до этапа. Здесь нужны скоростные навыки, внимание, ловкость естественно".
Діти з клубу Маяк Жовтневого району уважно вивчили маршрут змагань і зі слов капітану команди Єдуарда Грібача були впевнені у своєму успіху.
Грібач: "Мы хотим победить, мы готовились, обговаривали, где быстро бежать, где медленнее. Думаю победим. Все ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2009

Футболісти-ветерани команди Маріуполя, які виступають у чемпіонаті України, зіграли останній поєдинок групового етапу на віїзді з командою Бердянська. У першому таймі Олександр Хавров провів м"яч у ворота господарів поля. До перерви Віктор Хурса довів рахунок до двух : нуль на користь гостей. У другому таймі футболісти Бердянська один м"яч відіграли. Гра завершилась перемогою ветеранів Маріуполя- два:один. У своій групі маріупольська команда посіла друге місце після донецького Шахтаря і продовжить боротьбу на стадії плей-оф.
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2009

Маріупольські велисипедісти гідно виступили на спартакіаді України серед ветеранів, яка відбулася у місті Біла Церква. Четвірка маріупольських спортсменів у складі збірної Донецької області зайняла шосте місце серед двадцяти шести команд. У індивідуальному заліку майстер спорту СРСР Сергій ЗабЄльський також посів шосте місце.
У місті Біла Церква пройшла багатоденна велогонка, яка включала чотири етапи. Загальна довжина гонки- сто двадцять кілометрів. Кандидат у майстри спорту СРСР Микола Романов зайняв у підсумку у особистому заліку шістнадцяте місце, але у порівнянні з минулим роком покращив свій результат.
Романов - кмс: "Я второй год только начал ездить и в этом году была спартакиада, в том- чемпионат. По поводу звезд ничего не скажу, но ребята выступают очень сильные, мсмк, мс СССР бывшего. В отличие от прошлого года у меня результат на 2,5 мин улучшился в гонке с раздельным стартом на 20 км. Я этим доволен".
А майстер спорту СРСР, працівник комбінату Азовсталь Сергі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2009

У заключний п"ятий день сорок третього міжнародного турніру з боксу класу А - "Меморіал Макара Мазая" відбулися фінальні поєдинки. Свій клас підтвердили імениті боксери зі складу национальної збірної команди України. Переможцями турніру стали чемпіони Європи Георгій Чігаєв, Олександр Усік, олімпійський чемпіон Пекіну, кращий боксер- аматор дві тисячі восьмого року Василь Ломаченко. У змаганнях брали участь дванадцять маріупольських боксерів, до фіналу дійшов один з них. Це майстер спорту міжнародного класу у суперважкій ваговій категорії Олексій Сівко, який представляє спортклуб Іллічівець. У фінальному бою з Романом КапітОненко Олексій зазнав поразки і був нагороджений срібною медалью.
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

Рівно тиждень залишився до початку юнацького чемпіонату Європи з футболу, який пройде на полях Донецька та Маріуполя. Вже відомий розклад матчів, які відбудуться у Маріуполі на стадіонах Західний та Іллічівець. Двадцять першого липня спочатку на Західному зіграють Франція з Сербією, пізніше на Іллічівці зустрінуться Туреччина та Іспанія. Двадцять четвертого липня на любителів футболу очікують ігри Франція-Туреччина та Сербія-Іспанія, а двадцять сьомого липня обидві зустрічи розпочнуться о сімнадцятій годині за київським часом. Це будуть поєдинки Сербія- Туреччина та Іспанія- Франція. Тридцятого липня на стадіоні Іллічівнець запланована півфінальна гра.
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

Футболісти Іллічівця-два продовжують підготовку до нового сезону . На полі тренувальної бази вони у товариському матчі зустрілися з командою Олімпік (Донецьк). Результат гри - нічия один:один, а гол у складі господарів поля забив Дмитро Доценко.
На полі тренувальної бази футбольного клубу Іллічівець друга маріупольська команда зустрілась з донецьким клубом Олімпік, який, як і Іллічівець-два, теж виступає у групі Б другої ліги першости України.
Пилипенко - тренер Іллічівця-2: "У нас заканчивается подготовительный цикл, проходят двухразовые тренировки, включая большую нагрузку. Игры тоже вписываются в этот план. На фоне нагрузок они должны показать ещё и игру. Мы как всегда работаем над молодежью, ищем таланты для дублирующего состава".
Зустріч розпочалася практично без розвідки. Обидві команди чудово знають одна одну, провели поміж собою не одну гру у першости України другої ліги. На десятій хвилині поєдинка Андрій Головченко забив гол у ворота маріупольської команди, але ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

У спортзалі фізкультурно-оздоровчого комплексу пройшов особистий чемпіонат комбінату імені Ілліча з настільного тенісу. Двадцять спортсменів виборювали звання найкращого, а переможцем чемпіонату став , як і у минулому році, працівник копрового цеху Сергій Тимофєєв. У чемпіонаті взяли участь двадцять майстрів пінг-понгу, серед них і дві жінки- Флюра Чеботок та Оксана Харченко. На попередньому етапі спортсмени змагалися у двох групах за круговою системою. По чотири кращих з кожної групи виходили у фінал.
С. Ряснянський - гол. суддя: "На соревнованиях принимают участие все сильнейшие теннисисты комбината. По сравнению с прошлым годом количество участников увеличилось, все сильнейшие в сборе, соперничество будет серьезным. Серьезное соперничество составят теннисисты ХМФ Юрочка, Копердас и сильное представительство со стороны ККЦ".
Численим загоном на чемпіонаті були предсталені тенісисти з хіміко-металургійної фабрики селища Донське. Вони були одними з фаворитів змагань.
Коп ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2009

В чемпіонаті комбінату імені Ілліча з футболу серед команд першої ліги зіграні матчі чергового туру. Команда "Водник", яка представляє цех водопостачання, виграла у футболістів Локомотива з залізничного цеху з рахунком три:один. Команда хіміко-металургійної фабрики з селища Донське перемогла "Метеор"-- один:нуль, а футболісти Металурга програли Автомобілісту з другого автотранспортного цеху- нуль:п"ять. Турнірну таблицю очолює "Водник"- дванадцять очок після чотирьох зустрічей. На другому місці команда "ХМФ", третє займають футболісти "Локомотива".
Добавил: Portokali | Дата: 10.07.2009

Дві зустрічі відбулися у чемпіонаті міста з футболу серед команд першої групи. У матчі двох іллічівських команд Титан з киснево-конвертерного цеху з рахунком п"ять:чотири переграв Ілліч-Агро. У переможців три голи провів Дмитро Семенченко, ще за Титан забили Дмитро Бужин з пенальті та Валерій Погорецький. У Ілліч-Агро двічі відзначився Сергій Жигалов, а також Віктор Хурса з пенальті та Олександр Крикливий. На першому місці у турнірній таблиці перебуває Портовик. Друге займає Титан, на третьому розташувалася команда "Добро та воля".
Добавил: Portokali | Дата: 10.07.2009

Питання відвідування матчів чемпіонату Європи по футболу серед юнаків віком до дев"ятнадцяти років у Маріуполі вирішується таким чином. Управлінням освіти Маріупольської міськради зроблена заявка у фірму, яка займається продажем квитків і школярів ними забезпечать. По прикладу минулорічного турніру пам"яті Віктора Баннікова організують вітальні комітети. У кожному районі визначені школи, які будуть підтримувати ту чи іншу збірну. Так школи Орджонікідзевського району будуть вболівати за команду Сербії, Жовтневого- команду Франції, школярі Іллічівського району підтримають футболістів Туреччини, а Приморського- збірну Іспанії.
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2009

Жіноча футбольна команда "Іллічівка" відомчої воєнізованої охорони комбінату імені Ілліча завершила свій виступ у кубку України з жіночого футболу. У полуфіналі маріупольським футболісткам не вдалося здолати чемпіона країни Харківську команду Житлобуд-1. Не дивлячись на спроби, наші дівчата не змогли вразити ворота супротивника.
Матч відповідь півфіналу кубку України для маріупольських футболісток видався не простим. Не реалізувавши два моменти біля воріт гОстей на початку першого тайму, наприкінці першої половини зустрічи футболістки "Іллічівки" пропустили три м'ячі у власні ворота.
Дмитро Левін - тренер: "Команда Харькова очень опытная. Они неоднократные обладатели кубка, чемпионы действующие Украины. Рослые игроки, быстрые - флангами атакуют".
Перша зустріч "Іллічівки" і команди "Житлобуд-1" завершилася з рахунком 2:1 на користь харків'янок. До відповідної гри наші футболістки підійшли з усією відповідальністю, але гра не задалася. Навіть створюючи моменти в другому т ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2009

« 1 2 ... 147 148 149 150 151 ... 159 160 »

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0