• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 14 » Велосипедисти-ветерани
Велосипедисти-ветерани
17:48
Маріупольські велисипедісти гідно виступили на спартакіаді України серед ветеранів, яка відбулася у місті Біла Церква. Четвірка маріупольських спортсменів у складі збірної Донецької області зайняла шосте місце серед двадцяти шести команд. У індивідуальному заліку майстер спорту СРСР Сергій ЗабЄльський також посів шосте місце.
У місті Біла Церква пройшла багатоденна велогонка, яка включала чотири етапи. Загальна довжина гонки- сто двадцять кілометрів. Кандидат у майстри спорту СРСР Микола Романов зайняв у підсумку у особистому заліку шістнадцяте місце, але у порівнянні з минулим роком покращив свій результат.
Романов - кмс: "Я второй год только начал ездить и в этом году была спартакиада, в том- чемпионат. По поводу звезд ничего не скажу, но ребята выступают очень сильные, мсмк, мс СССР бывшего. В отличие от прошлого года у меня результат на 2,5 мин улучшился в гонке с раздельным стартом на 20 км. Я этим доволен".
А майстер спорту СРСР, працівник комбінату Азовсталь Сергій Забельський посів у багатоденці шосте місце, причому у гонці- крітеріумі на двадцять п"ять кілометрів у Сергія досить пристойний п"ятий результат.
Забельський - мс: "Мне старт не удался. Откровенно провалил его и полдистанции догонял группу. Но на финише прорезало меня. Немного не хватило дистанции, чтобы достать лидеров и зацепиться за призовое место. Как готовился ? Все мы работаем, время находим для тренировок перед или после работы. Тяжеловато. Но это наш образ жизни".
Сергій Забельский виказав занепокоїність станом розвитку велосипедного спорту у Маріуполі. За його словами, цей вид спорту, до речі олімпійський, у Маріуполі розвивають тільки у одному місці.
С. Забельський - мс: "Я считаю велоспорт- это прекрасно. Пользуясь случаем, хочу обратиться ко всем мальчишкам и девчонкам, а также их родителям. Есть великолепное место- велоклуб Ильичевец. Все мы ветераны хотим своим примером пригласить ребят заниматься велоспортом. Это красота, здоровье, заряд на всю жизнь. Приходите, тренеры вас ждут".
Старший за віком серед маріупольських ветеранів Володимир Приходько займається не тільки велоспортом, його головна спеціалізація- триатлон.
Приходько - мс: "Я чуть старше их, но они опытнее. Это для меня промежуточный этап . Основная цель- подготовка к Европе по триатлону. Это здорово помогает".
Четвертим учасником від Маріуполя на змаганнях у місті Біла Церква був працівник доменого цеху комбінату імені Ілліча Анатолій Литвінов.

Просмотров: 1121 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0