• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июль » 3 » Свято боксу знову завітало в Маріуполь!
Свято боксу знову завітало в Маріуполь!
18:05
Напередодні міжнародного турніру з боксу- меморіала Макара МазАя у Маріуполь прибула національна збірна команда України-переможець останнього чемпіонату Європи. У складі команди- усі чотири чемпіони Старого світу, серед них і кращий боксер пекінської Олімпіади, олімпійський чемпіон- Василь ЛомачЕнко.
Меморіал Макара Мазая у цьому році пройде у Маріуполі вже у сорок третій раз. Головний суддя змагань Валерій Гойхман відзначив суттєву допомогу в організіції турніру комбінату імені Ілліча, його генерального директора Володимира Бойко. За словами Валерія Олександровича усі питання по меморіалу вирішені, а сам турнір пройде у критому спорткмплексі Іллічівець з восьмого по дванадцяте липня.
О.Гойхман - головний суддя змагань: "Я благодарен Мацегоре, много усилий приложил Тернавский, который помог в решении многих вопросов, отдельная благодарность председателю профкома Подъяблонскому".
У змаганнях цього року візьмуть участь боксери Об"єднаних Арабських Еміратів, Азербайджану, Молдови, Арменії, Росії, Ірану та Літви. Заявки від інших країн продовжують поступати. Вже прибула у Маріуполь національна збірна Украіни у найсильнішому складі, серед боксерів чотири чемпіона Європи минулого року, а також головна зірка нашої країни- олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.
Д. Сосновський - тренер збірної: "Я благодарен ильичевцам, Мариуполю. Если бы не Бойко, ничего бы не было. Мы сейчас готовимся и любителям бокса наши ребята продемонстрируют свое мастерство".
Суддя міжнародної категорії маріуполець Володимир Костюк, як і у минулому році, на меморіалі Макара Мазая буде судити поєдинки і у ринзі, і поза рингом. Володимир Іванович вважає, що маріупольським боксерам буде важко проявити себе, але шанси на перемогу в них є.
В. Костюк - суддя: "Я пришел на бокс на первый Мазай в 67 г. Был боксером, тренером, судьей. Готов, буду судить правильно, а там покажет бой".
Заслужений майстер спорту Олександр Усік- чемпіон Європи дві тисячі восьмого року у ваговій категорії до вісімсьмидесяти одного килограма. На меморіалі Макара Мазая він буде виступати у найбільш важкій ваговій категорії і сподівається виступити гідно.
О.Усік - змс: "Готовимся и готовы боксировать, защищать флаг страны. Я до 91 кг выиграл чемпионат Украины, международный турнир в Одессе".
А олімпійський чемпіон ігр у Пекіну Василь Ломаченко свою вагову категорії не змінив. Він, як і раніше, буде виступати серед боксерів вагою до п"ятидесяти семи кілограмів.
В.Ломаченко - змс: "Я как готовился ко всем соревнованиям, так и к этим. На пик форми не выхожу, впереди чемпионат мира. Самочувствие нормальное. Каждый настраивается на чемпиона, хочет выиграть у лучшего боксера планеты".

Просмотров: 1190 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0