• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 23 » ДЮФЛ
ДЮФЛ
18:43
А у дитячо-юнацькій спортивній школі футбольного клубу Іллічівець відбувся випуск футболістів тисяча дев"ятсот дев"яносто другого року народження. Сімнадцятирічні гравці вислухали останні настанови своїх тренерів і побажання керівництва клубу. Попереду їх чекає самостійне життя, а чи знайдеться у цьому житті місце для футбола, залежить тільки від них самих.
Сімнадцятирічних футболістів дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець тренує Олександр Ліскун. З більшістю хлопців, а всього випускався двадцять один гравець, Олександр Олександрович працює вже понад дев"ять років. Два гравця з цього випуску- нападник Роман Сухачов та півзахистник Євген Оберемок вже підписали професійні контракти з командою Іллічівець-два. Ще чотири футболіста продовжать оглядини у команді Юрія Кермана.

Ліскун

-"Честно говоря, я был удивлен, когда мой 92 год принимает решение не играть в футбол, а поступать в мореходку, МЧС, на ветеринаров, свою жизнь не связывать с футболом. Есть вероятность такая, что кто-то зацепится в жизни за футбол, я на это надеюсь, попытались играть в футбол".

Виконавчий директор футбольного клубу Іллічівець Леонард Губарьков побажав молодим футболістам не забувати рідний клуб та постійно підвищувати свій рівень гри.

Губарьков

-"Ваша спортивная судьба зависит от вас самих. Будете хорошо работать над собой, тренироваться- будет и успех в футболе. Хочу пожелать, чтобы вам сопутствовали удача, повышайте и общеобразовательный уровень".

Свої побаження висловив футболістам і головний тренер Іллічівця-два Юрій Керман. Роман Сухачов, який вже встиг забити свої перші голи під керівництвом Юрія Сергійовича, займається футболом з дитячих років, каже, що для нього це справа життя.

Сухачов

-"Не жалею, все нормально пока получается, есь перспективы, как тренер говорит, вроде нормально получается. Сложно играть со взрослыми, футбол другой. В детской школе легче, сейчас потяжелее".

На завершення зовсім юні іллічівські футболісти вручили випускникам іменні футболки.

Просмотров: 1214 | Добавил: kap | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0