• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 26
У Харкові завершився чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з порушенням слуху. Представник маріупольської комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік Андрій Пензій, якого тренує Віталія Врублевська, у ваговій категорії до сімдесяти трьох кілограмів провів на килимі п"ять сутичок і в чотирьох з них переміг, в нього друге місце і срібна нагорода: "Достиг неплохих результатов, броски пошли другие, ожидаемый результат мы получили. Я думаю, если он постарается, чуть техники не хватило. "
За результами змагань Андрій Пензій став кандидатом у збірну команду України для підготовки до чемпіонату Європи, який пройде наступного року.
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2010

Спортсмени маріупольскої дитячо- юнацької спортшколи з греко- римської боротьби імені Геннадія Узуна вдало виступили у двух змаганнях- першості Донецької області серед кадетів та юнацькому міжнародному турнірі у Мукачево.
У Єнакієво на першості Донецької області виступали двадцять маріупольських борців. Їх здобуток- чотири золотих, п"ять срібних та чотири бронзових нагороди. Чемпіонами області стали Олександр Кожевка, Євген Удинський, Глеб Кузенкин на Дмитро Чмихов.
Лозовий ЗТУ6 "Хотелось бы отметить Удинского, он впервые выиграл у двукратного чемпиона Украины Евтушенко, до этого все время ему проигрывал."
Сам Євген Удинський відзначив, що перемога далася ему нелегко, і стала результатом його наполегливої праці на тренуваннях: "Раньше не хватало опыта, сейчас выиграл за счет того, что работал над приемами, ошибками под руководством тренеров."
А у міжнародному юнацькому турнірі у Мукачево виступали борці десяти країн віком дванадцять- шістнадцять років. В мар ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2010

Молодіжна команда футбольного клубу Іллічівець провела черговий поєдинок першості України з однолітками Кривбасу. На стадіоні Західний господарі поля здобули нелегку перемогу з рахунком три:два.
Господарі поля розпочали зустріч дуже жваво і вже на третій хвилині нападник Іллічівця Артур Сірик вразив ворота криворізької команди- один:нуль. А наприкінці першої половини зустрічі Сергій Мотуз, відомий по виступам за основний склад Кривбаса, рахунок зрівняв- один:один. У другому таймі точилася вперта боротьба, але у останні десять хвилин матчу Руслан Романов та Антон Кіча зробили рахунок три:один на користь господарів поля. Гості не зніяковили і вже у доданий арбітром час скоротили різницю, влучний удар по воротах Іллічівця завдав півзахисник Антон Клушин. Фінальний свисток зафіксував перемогу молодіжного складу Іллічівця з рахунком три:два.
Романов- гравець: "Поначалу тяжелая игра была, во втором тайме мы их переиграли. Была интрига, хорошо, что выиграли. "
Виказав зад ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2010

Свій черговий поєдинок чемпіоната України у суперлізі провів баскетбольний клуб Азовмаш. На своєму майданчику діючий чемпіон країни зустрічався з БК Говерла з Івано-Франковська. Після трьох періодів гри рахунок був рівним-п"ятдесят один : п"ятдесят один, а останню десятихвилинку гості виграли з перевагою у п"ять очок і перемогли у зустрічі з результатом сімдесят вісім : сімдесят три. У складі господарів майданчика Максим Пустозвонов набрав двадцять одне очко. Після цієї поразки Азовмаш займає четверте місце у турнірній таблиці, а лідирує БК Донецьк.
Добавил: Portokali | Дата: 26.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0