• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 04
Боксери третьої дитячо- юнацької спортшколи виступали у міжнародному турнірі в автономній республиці Крим. Юні маріупольські майстри шкіряної рукавички привезли з Керчі дві золотих та дві срібних медалі. Чемпіонами змагань стали Дмитро Пресняков та Володимир Музальов.
тридцять п"ятому традиційному всеукраїнському юнацькому турнірі, який відбувся у Керчі, виступали сто тридцять спортсменів віком дванадцять- тринадцять років. Усі чотири маріупольських боксери, які виходили на ринг в Криму у складі збірної команди Донецької області, здобули нагороди- на їх рахунку дві золотих та дві срібних медалі.
Бенедисюк: "Ребята просто старались, хотели победить. Отмечу заслуги ЗТУ Смирнова, мы приезжали к нему на тренировки, он не делил на своих и чужих, особенно много времени уделял Преснякову."
Дмитро Пресняков серед боксерів вагою до тридцяти семи кілограмів провів на турнірі три боя і виборов золоту медаль: "Первый бой првел с парнем из Черкасс-выиграл. Второй потяжелее, с б ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2010

Маріупольський міський радіоклуб вдруге у цьому році провів виставку-ярмарок, на яку зібралися радіолюбителі не тільки нашого міста, а й з навколишніх районів.
Микола Овчаренко очолює міський радіоклуб вже одинадцять років. Каже , що на цей ярмарок зібралися радіолюбителі не тільки із Маріуполя, а й інших міст Донецької області. Завітали до своїх колег і гості із Запоріжжя. Традиційно беруть участь у цьому заході і радіолюбителі навколишніх сільських населених пунктів - Седова, Донського, Володарського, Мангуша та інших: "Наш радиоклуб объединяет радиолюбителей Мариуполя и пригородов, агроцехов, районов. Первый раз мы встречались в мае на День радио."
Самі радіолюбителі відзначають, що для них такі зустрічі - завжди свято і вони чекають їх з нетерпінням. Адже спілкуються в основному у радіоефірі, а тут є можливість побачити один одного, обмінятися останніми новинами, поділитися планами на майбутнє. І головне - продемонструвати нові зразки антен, передаючих та приймальних ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2010

Відкрита першість Маріуполя з дзюдо зібрала майже п"ятдесят спортсменів, які представляли не тільки наше місто, а й Володарський, Тельмановський та Новоазовський райони. Втім краще за інших у змаганнях виступили саме господарі татамі-дзюдоісти комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік.
Як розповів головний суддя першості Микола Костенко, на такі змагання комнади з сел та селищ приїздять завжди. Це підвищує рівень турніру та додає досвіду його учасникам: "Мы всегда приглашаем гостей, наши ребята друг друга знают. Приезжают из Ялты, Урзуфа, Володарска, Тельмановского района. Опыт перенимаем."
У ваговій категорії до шестидесяти шести кілограмів у фінал вийшли два представника маріупольської спортшколи Атлетік- Владислав Павлюченко та Сергій Корольов. У захоплюючому поєдинку перемогу з рахунком п"ять:нуль святкував Павлюченко. Сам дзюдоіст відзначив, що в його успіхах велику роль відіграє тренер.
В. Павлюченко: "У меня так получилось, он сам подошел на брос ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2010

Свій черговий поєдинок у чемпіонаті України в суперлізі провів баскетбольний клуб Азовмаш. На своєму майданчику маріупольська команда з рахунком вісімдесят : вісімдесят вісім програла дніпропетровському Дніпру. З першої десятихвилинки господарі майданчика поступалися гостям, у третьому періоді скоротили відстань у рахунку, але наздогнати суперника так і не змогли. У складі Азовмашу Деніел Макклінток набрав двадцять три очки, а Рамел Каррі- двадцять два. Турнірну таблицю суперліги очолює БК Донецьк, а азовмашевці розташувалися на шостому місці.
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2010

У Хмельницькому завершилася першість України з вольної боротьби, у якій брали участь спортсмени віком тринадцять-п"ятнадцять років, всього понад сто п"ятдесят борців. Маріупольська спортсменка Віра Кошкош, яка п"ять років займається цим видом спорту, у ваговій категорії до сорока восьми кілограмів перемогла трьох суперниць, а у фіналі зустрілася з іншою маріупольчанкою Аліною Мірзоєвою і програла їй, посівши друге місце. Тренують Віру Кошкош Володимир Хасай та Павло Флоринський.
Добавил: Portokali | Дата: 04.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0