• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 12
У розіграші кубка з тхеквандо "Тайгерс", який завершився у Макіівці приймали участь й спортсмени з маріупольського клубу "Пекхо". Їх здобуток- сім золотих, п"ять срібних та чотири бронзових медалі.
У Макіївці виступали майстри тхеквондо віком від десяти до сімнадцяти років, яки були розподілені на три вікових категорії. У кожному віці чемпіони визначалися у шести вагових категоріях. Маріупольський клуб Пекхо на змаганнях представляли двадцять спортсменів.
Штень - тренер: "На этих соревнованиях было 200 детей, города Полтава, Днепр, Луганск, Донецк"
Ігор Штень відзначив, що виступ маріупольців на Кубку Тайгерс можна вважати вдалим, адже вони здобули на цих змаганнях сім золотих нагород, п"ять срібних та чотири бронзових.
Штень: "Чемпионат для нас прошел удачно, все получилось. Те ребята, на которых мы рассчитывали, и заняли первые места. Хотя есть нюансы, некоторые недотянули."
Олександр Пирогов займається тхеквондо вже шість років. У Макіївці він пров ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.11.2010

У Донецьку відбувся чемпіонат області з легкої атлетики на призи відомої спортсменки, олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко. У змаганнях взяли участь і маріупольські легкоатлети, два з них стали чемпіонами області. Представниця спортклубу Іллічівець Катерина Сильченко показала кращий результат у стрибках у висоту- один метр та сорок три сантиметри. А Василь Стайловський з четвертої дитячо- юнацької спортшколи випередив усіх суперників у бігу на шістсот метрів. В активі маріупольців також чотири срібних та три бронзових нагороди.
Добавил: Portokali | Дата: 12.11.2010

У плавальному басейні Нептун пройшов фінальний тур відкритого чемпоінату України з водного поло серед юнаків віком тринадцять- чотирнадцять років. У змаганнях взяли участь шість команд, в тому числі господар турніру- команда Іллічівець.
У фінальному турі чемпіонату України серед юнаків у плавальному басейні Нептун виступали шість кращих українських команд цього віку- це дві збірних команди Харківської області, ватерполісти зі Львова, Одеси, Севастополя, а також господарі змагань - команда Іллічівець.
Ставертій - тренер: "Недостатки у молодого поколения всегда есть- это психологическая неустойчивость, разное физическое развитие. Уровень средний, но есть на голову выше."
Переможцями чемпіонату стали ватерполісти зі Львова. На другому місці розташувалася перша збірна команда Харківської області. У зустрічі з іллічівськими спортсменами харків"яни, починаючи з першого періоду, постійно вели у рахунку і перемогли у підсумку з результатом дванадцять:вісім.
Головкін ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0