• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 11
В розіграші Кубка Маріуполя з футболу серед аматорських команд відбувся заключний поєдинок однієї восьмої фіналу. На полі спортивного комплексу Іллічівець зустрілися Судноремонтник та Водоканалець.
У цьому сезоні Судноремонтник вдало виступив у декількох турнірах. Команда потрапила у півфінал розіграша Кубка Перемоги, стала бронзовим призером чемпіоната Маріуполя та виборола срібло першості Донецької області.
Б. Данцкер - тренер: "Действительно, очень много было матчей, турниров. Последние игры дались тяжело, особенно в первенстве области."
Зустріч розпочалася більш вдало для футболістів Водоканальця. Їх гравець Антон Маленко вразив ворота команди судноремонтного заводу. Програючи з рахунком нуль:один, Судноремонтник захопив ініціативу та провів кілька небезпечних атак на ворота Водоканальця. Одна з них дозволила Максиму Арбузову результат зрівняти- один:один.
Б. Данцкер - тренер: "У нас было 3-4 возможности из-за грубых ошибок соперника, игровое преимуществ ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.11.2010

Команда спортивного клубу Азовмаш з греко-римської боротьби повернулася з Туреччини, де у місті Анкара проходив розіграші Кубка європейських чемпіонів. Серед семи колективів маріупольські атлети вибороли третє призове місце, за яке отримали Кубок та бронзові медалі. У столиці Турції Анкарі виступали сім кращих європейських клубів, у складі кожного сім основних борців та два запасних. На попередньому етапі команди виступали у двох групах.
Є. Перепелін - суддя: "В соревнованиях приняли участие турецкий клуб, СК Карелина, хорваты, болгары, поляки, сербы и Азовмаш."
У своїй групі азовмашевці виграли у команди Сербії з рахунком п"ять : два, та програли господарям килима- турецьким борцям - два:п"ять. Українці разом з турками вийшлм у півфінал. З іншої групи боротьбу за кубок чемпіонів продовжили російський спортклуб Кареліна та болгарські борці. Азовмаш зустрівся з борцями Росії та крупно програв, не вигравши жодного поєдинка- нуль:сім.
Є. Перепелін: "Очень мощно выгляд ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.11.2010

У Дніпродзержинську розпочалися ігри Кубка України з водного поло. Ватерпольний клуб Іллічівець стартував у цих змаганнях з двох перемог. Спочатку маріупольська команда з великим рахунком виграла у одеських ватерполістів- У своєму другому поєдинку підопічні заслуженого теренра України Олександра Обединського з результатом одинадцять:вісім перемогли львівське Динамо.
Добавил: Portokali | Дата: 11.11.2010

У місті Артемівськ відбулася першість Донецької області з волейболу серед юнаків віком п"ятнадцять- шістнадцять років. У змаганнях взяли участь десять команд, які на попередньому етапі грали у двох групах. Маріупольська команда комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік, яку готував до турніру Олександр Вeртель, у своїй групі посіла перше місце, перегравши команди Макіївки, Соледару, Сніжного та Амвросієвки. У фіналі маріупольські хлопці зустрілися з господарями майданчика- командою Артемівська і програли зрахунком нуль:три. Отже у волейболістів Маріуполя друге місце.
Добавил: Portokali | Дата: 11.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0