• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 15
Молодіжна команда Іллічівця зіграла з полтавськими однолітками дуже вдало. На стадіоні Західний підопічні Едуарда Хаврова перемогли гостей з рахунком чотири:один. Двічі ворота Ворскли вразив грузинський нападник Іллічівця Георгій Габедава.
У першому таймі гри молодіжних складів Іллічівця та Ворскли глядачі на стадіоні Західний побачили лише один гол- це захисник гостей Сергій Вовкодав забив м"яча у власні ворота. Після перерви господарі поля продовжували тиснути на ворота полтавської команди і це принесло результат. Двічі влучно пробив по воротах Ворскли нападник Іллічівця Георгій Габедава, ще один гол на рахунку маріупольського півзахисника Андрія Ключика. Лише наприкінці зустрічі суперники Іллічівця спромоглася забити один гол у відповідь, це зробив В"ячеслав Потапенко.
Г. Габедава: "В первом тайме было чуть трудно, во втором хорошо сыграли, поздравляю всех с победой. -Когда Габедава начнет забивать в основном составе?- Там сложнее забивать, но я постараюсь, когда будет ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.11.2010

Чергову поразку з великим рахунком зазнав у чемпіонаті України футбольний клуб Іллічівець. На своєму полі маріупольська команда програла полтавському клубу Ворскла з результатом два:шість. У складі господарів поля голи забили Олексій Антонов та Костянтин Кравченко.
У перші п"ятнадцять хвилин Іллічівець грав з Ворсклою на рівних, а потім гості заволоділи ініціативою і у середині першого тайму Василь Сачко з подачи Дениса Кулакова забив перший гол у ворота Всеволода Романенка. А вже наприкінці першого тайму помИлкою господарів поля у центрі захисту скористався Йован Маркоскі- він переграв воротаря Іллічівця- нуль:два. На початку другої половини гри кращий бомбардир маріупольської команди Олексій Антонов забив один гол у відповідь, подарувавши вболівальникам команди надію на позитивний результат. Але невдовзі Ворскла на протязі дев"яти хвилин ще тричі змусила іллічівських футболістів розпочинати гру з центра поля -у гостей ще двічі забив Сачко, а п"ятий м"яч надіслав у ворота Ілліч ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.11.2010

У Дніпродзержинську завершився розіграш Кубка України з водного поло. Маріупольський Іллічівцець у півфіналі здолав опір команди Севастополя з рахунком чотирнадцять:три. У іншому півфіналі харківський клуб БМК переграв львівське Динамо- вісімнадцять:сім. Фінальний поєдинок пройшов з відчутною перевагою харків"ян і завершився їхньою перемогою з рахунком вісм:два. Отже БМК став володарем Кубка країни. У складі маріупольської команди влучними кидками відзначилися Володимир Войтенко та Тимур Шилін.
Добавил: Portokali | Дата: 15.11.2010

Завершився фінальний турнір чемпіоната Маріуполя з шахів, у якому чотирнадцять кращих майстрів цієї гри зустрічалися за круговою системою. У заключному тринадцятому турі лідери зіграли таким чином: працівник копрового цеху комбінату імені Ілліча Сергій Тимофеєв переміг Дениса Логозинського і, показавши стовідсотковий результат-тринадцять перемог у тринадцяти партіях, став чемпіоном Маріуполя. Ще один іллічівець Андрій Скляр у останній зустрічі виграв у Олексія Солодкого і посів підсумкове друге місце- в нього одинадцять з половиною очок. Третю сходинку зайняв Андрій ГоловАнь, він відстав від Скляра на два очка.
Добавил: Portokali | Дата: 15.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0