• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 24
Баскетбольний клуб Азовмаш другий раз поспіль програв у груповому турнірі Єврокубка. На своєму майданчику чемпіон України поступився хорватській команді Цедевіта з Загреба з рахунком шістдесят дев"ять:сімдесят два. Перші три періоди зустрічі залишилися за гостями- п"ятдесят один : шістдесят один. У останній десятихвилинці господарі майданчика намагалися наздогнати суперника, але це їм не вдалося. У складі маріупольської команди Рамел Каррі набрав двадцять шість очок. Наступну зустріч Єврокубка Азовмаш проведе на виїзді - з ізраільським Хапоелєм тридцятого листопада.
Добавил: Portokali | Дата: 24.11.2010

Володарем Кубка Маріуполя з руського більярду в розділі "Вільна піраміда" стала кандидат у майстри спорту Наталія Нестеренко з села Урзуф. У фіналі вона з рахунком три:один переграла чемпіонку Маріуполя цього року Христину Дмитрук.
Розіграш Кубку Маріуполя з руського більярду у розділі "Вільна піраміда" зібрав чотирнадцять жінок, майже усі - найсильніші представниці слабкої статі у більярдному клубі Західний вели боротьбу за красень- кубок.
В. Бандура: "Впервые за много лет учредили Кубок города, мужчины играют, а женщины только восьмого марта. Решили сделать кубок традиционным. Все сильнейшие играют за исключением Меркуловой."
Наталія Нестеренко з села Урзуф розпочала змагання з перемоги над Олександрою Сусловою з рахунком три:нуль. Сама Наталія каже, що крім "Вільної піраміди" їй добре вдаються й інші розділи руського більярду.
Н. Нестеренко: "Удается легко, но есть игры, которые удаются лучше- невка, динамичная. Привел меня в бильярд Бандура, играю три го ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.11.2010

У Сімферополі відбулися п"яті молодіжні Ігри України з греко- римської боротьби. У складі збірної команди Донецької області вдало виступили маріупольські борці. Зокрема, Василь ПузІй у ваговій категорії до сімдесяти чотирьох кілограмів виграв п"ять сутичок і став чемпіоном молодіжних Ігор. На рахунку представників нашого міста також п"ять срібних та п"ять бронзових нагород. У командному заліку Донецька область посіла друге місце, пропустивши вперед збірну Автономної Аеспубліки Крим. За результатами змагань сім маріупольців включені у склад збірної України і будуть готуватися до чемпіонатів Європи та світу наступного року.
Добавил: Portokali | Дата: 24.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0