• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 10
Чемпіонат Маріуполя зі спортивної аеробіки та фітнесу, який відбувся у палаці культури імені Карла Маркса, став відбірковим до змагань за Кубок Донецької області. Кращі міські спортсмени демонстрували свою майстерність у п"яти вікових категоріях.
За словами голови федерації спортивної аеробікі та фітнесу Ольги Стрегло, чемпіонат цього року став справжнім випробуванням для кращих маріупольських спортсменів. Вони змагалися окремо у спортивній аеробиці та фітнес-аеробиці, яка включає такі розділи, як степ, база та фанк: " После годичного перерыва проводился чемпионат, участвовало свыше 90 человек от 4 лет до взрослых. Некоторые коллективы не участвовали в связи с выездом на другие соревнования, совпали сроки. Мастерство растет, весной были на Украине в Сумах."
Як відзначила Ольга Стрегло, заняття спортивною аеробікою та фітнесом потребують великих фізичних навантажень: "Для того, чтобы выполнять аэробику, необходимы усилия, физическая сила, отжимания, прыжки. За минуту 45 се ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 10.11.2010

В чемпіонаті України з футболу серед ветеранів віком понад сорок п"ять років команда Іллічівець- ветеран зіграла перший півфінальний поєдинок. У Донецьку маріупольска команда зустрілася з донецьким Шахтарем. Перший гол у матчі забили господарі поля, Володимир КалАч рахунок зрівняв, а ще до перерви Валерій ГУсєв вивів вперед гостей- два:один. На жаль, у другому таймі маріупольці не змогли утримати перевагу, спочатку пропустили гол з пенальті- два:два, а потім гірники забили вирішальний м"яч. Отже перемога Шахтаря з результатом три:два. Друга зустріч відбудеться у Маріуполі на стадіоні Західний чотирнадцятого листопада, початок гри о дванадцятій годині. А у іншому півфіналі команда з Житомира вдома зіграла внічию з футболістами міста Лубни Полтавської області.
Добавил: Portokali | Дата: 10.11.2010

Баскетбольний клуб Азовмаш здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України у суперлізі. У столиці маріупольська команда зустрілася з місцевим БК Київ. Гості вдало провели першу половину поєдинка , вигравши її з перевагою у дев"ятнадцять очок. Але у подальшому господарі майданчика почали наздоганяти Азовмаш, та чемпіону України вдалося таки утримати перевагу, підсумковий результат сімдесят два : шістдесят вісім. У складі маріупольців по шістнадцять очок набрали капітан Олександр Скутельник та Чарльз Томас. Зараз у Азовмаша сім перемог у дванадцяти матчах і п"ята сходинка у турнірній таблиці, а лідирує БК Донецьк.
Добавил: Portokali | Дата: 10.11.2010

В фінальному турнірі чемпіоната міста з шахів серед чотирнадцяти кращих спортсменів Маріуполя прийшла черга вирішальних партій. У одинадцятому турі трійка лідерів одностайно здобула перемоги і ще більше віддалилася від переслідувачів. Одноосібно очолює змагання працівник копрового цеху комбінату імені Ілліча Сергій Тимофеєв.
У одинадцятому турі один з лідерів, представник комбінату імені Ілліча Андрій Скляр зустрівся з Денисом Логозинським і переміг його. У Андрія десять очок - це другий результат: "Игралось нормально, качество партий хорошее, где-то везло. Кто оказал наибольшее сопротивление-- Щиров и Домнин, по дебюту я стоял хуже, но выкрутился. "
А одноосібний лідер чемпіонату Сергій Тимофеєв свою останню партію зіграв з чотирнадцятирічним Віталієм Чуйко. На цих змаганнях Віталій виступає не зовсім вдало, але для нього це цінний досвід і у партії з Тимофеєвим Чуйко налаштовувався тільки на перемогу: "В нескольких партиях не повезло, ходы неточные делал, классом ниже, ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 10.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0