• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 10 » Спортивна аеробіка
Спортивна аеробіка
17:41
Чемпіонат Маріуполя зі спортивної аеробіки та фітнесу, який відбувся у палаці культури імені Карла Маркса, став відбірковим до змагань за Кубок Донецької області. Кращі міські спортсмени демонстрували свою майстерність у п"яти вікових категоріях.
За словами голови федерації спортивної аеробікі та фітнесу Ольги Стрегло, чемпіонат цього року став справжнім випробуванням для кращих маріупольських спортсменів. Вони змагалися окремо у спортивній аеробиці та фітнес-аеробиці, яка включає такі розділи, як степ, база та фанк: " После годичного перерыва проводился чемпионат, участвовало свыше 90 человек от 4 лет до взрослых. Некоторые коллективы не участвовали в связи с выездом на другие соревнования, совпали сроки. Мастерство растет, весной были на Украине в Сумах."
Як відзначила Ольга Стрегло, заняття спортивною аеробікою та фітнесом потребують великих фізичних навантажень: "Для того, чтобы выполнять аэробику, необходимы усилия, физическая сила, отжимания, прыжки. За минуту 45 сек нужно показать 8 элементов в темпе, под быструю музыку."
У розділі спортивна аеробіка серед дітей індивідуальну програму краще за інших виконала семирічна Ярослава Морозова. Незважаючи на свій юний вік, Ярослава є однією з провідних спортсменок Маріуполя, наразі вона готується до участі у всеукраїнських змаганнях: "Ярослава занимается с 4 лет, освоила программу, есть опыт, результаты все выше. "
Крім індивідуальної перемоги, Ярослава Морозова у трійці з Ганною Бурховецькою та Анастасією Мак- Мак теж виборола перше місце. А у віковій категорії кадети перемогла трійка Василина Морозова, Ірина Леденьова та Вероніка Нікітіна. Усі ці дівчата тренуються у першій комплексній спортшколі, як і чемпіони у змаганнях з фітнес- аеробіки у розділах степ та фанк серед кадетів. Серед дорослих фанк виграли представники спортшколи Лідер, а степ- спортсменки фітнес- класу Формула. Чемпіонат міста став відбірковим до розіграша Кубка області, який відбудеться наприкінці листопада у Маріуполі.
Олександр Капустян
Просмотров: 825 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0