• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 16
У критому спортивному комплексі Іллічівець відбулася першість міста з вільної боротьби. У змаганнях виступили майже шістдесят юних спортсменів віком дев"ять- одинадцять років. Вони представляли спортивний клуб Іллічівець, комплексну дитячо- юнацьку спортшколу Атлетік та селище Старий Крим. Чемпіони першості визначалися у дванадцяти вагових категоріях. Більшість переможців змагань є представниками спортклубу Іллічівець, на другому місці за кількістю призерів- спортшкола Атлетік.
Добавил: Portokali | Дата: 16.11.2010

У черговому поєдинку чемпіоната України з баскетболуа у суперлізі Азовмаш на своєму майданчику здобув перемогу над запорізьким клубом Ферро-ЗНТУ з рахунком сімдесят сім : сімдесят два. У складі маріупольської команди левову частку очок закинули два американця- Діметріус АлександЕр та Рамел КАррі.
Зустріч Азовмаша з запорізьким клубом видалася напруженою від першої до останньої хвилини. Протягом майже всього поєдинка господарі майданчика були попереду з різницею у декілька очок. Апогеєм матчу став заключний четвертий період, на початку якого гості після триочкового кидка Олександра Рибалко вийшли вперед у рахунку- п"ятдесят шість : п"ятдесят п"ять. Перевага гостей зберігалася аж до тридцять восьмої хвилини, коли маріупольська команда зрівняла результат- шістдесят сім на шістдесят сім. Останні дві хвилини основного часу більш впевнено провели господарі майданчика, вони і здобули перемогу- сімдесят сім на сімдесят два. У Азовмаша Діметріус Александер та Рамел Каррі на двох набрали ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.11.2010

У розіграші Кубка Маріуполя з важкої атлетики взяли участь понад тридцять спортсменів віком від десяти до двадцяти семи років з комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік, спортклубів Іллічівець і Богатир. Вони визначали переможців у шістнадцяти вагових категоріях. Особливу увагу присутніх привернув виступ дебютантки змагань, одинадцятирічної Аліни Ялі зі спортивного клубу Богатир. При власній вазі тридцять два кілограма юна важкоатлетка підняла у ривку вісімнадцять кілограмів і у поштовху- двадцять. За результатими змагань визначилися вісім спортсменів, які на початку грудня візьмуть участь у змаганнях Кубка області у Іловайську.
Добавил: Portokali | Дата: 16.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0