• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 09
В спортивному залі дитячо- юнацької спортшколи номер три у Орджонікідзевському районі пройшов чемпіонат Маріуполя з греко-римської боротьби. У змаганнях взяли участь борці п"яти маріупольських шкіл, які розвивають цей видовищний олімпійський вид спорту.
У спортивному залі третьої дитячо- юнацької спортшколи виступали борці віком десять- дванадцять років, всього понад сто двадцять спортсменів. Чемпіони та призери змагань визначалися у дванадцяти вагових категоріях.
Харалгін - суддя: "Это все по подготовке лучшие из наших школ. Участвуют все школы города. Уровень подготовки хороший, все борются в трико."
У ваговій категорії до двадцяти шести кілограмів учень четвертого класу двадцять дев"ятої школи Олександр Бєлий, якого тренує Петро Денисенко, показав змістовну боротьбу. У поєдинку за третє місце Олександр зустрівся з Вадимом Лисенко і впевнено переміг суперника за очками, в нього бронзова нагорода чемпіоната.
Бєлий: "Я три прогиба сделал, одно бедро. Петр Са ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.11.2010

У чемпіонаті дитячо- юнацької футбольної ліги України завершилося перше коло змагань. У дев"ятому турі суперниками чотирьох команд дитячо- юнацької спортшколи ФК Іллічівець стали команди луганського вищого училища фізичної культури. Зокрема на стадіоні Азовець зустрілися шістнадцятирічні футболісти. З яким рахунком закінчилася ця зустріч - дивіться у наступному сюжеті.
У гості до шістнадцятирічних футболістів Іллічіівця у дев"ятому турі чемпіонату дитячо- юнацької футбольної ліги України завітали луганські хлопці з вищого училища фізичної культури. Команду гостей третій рік тренує Владислав Глухарьов, який у своїй работі постійно зіштовхується з чималими проблемами: "Много наших ребят играет против нас. Их забирает Донецк, Харьков, там лучше условия. У нас нет полей. Надо, чтобы власти обратили внимание."
Зустріч суперників, яка відбулася на стадіоні Азовець, проходила за територіальною перевагою маріупольської команди. Але усі зусилля юних іллічівців забити бодай один го ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.11.2010

Баскетбольний клуб Азовмаш провів свій одинадцятий поєдинок чемпіонату України- у Києві маріупольська команда зустрілася з місцевим Будівельником і перемогла у запеклій боротьбі з рахунком сімдесят три:сімдесят. Господарі майданчика краще провели першу половину гри -на велику перерву команди пішли за рахунком тридцять вісім:тридцять три на користь Будівельника. Але у третьому періоді Азовмаш випередив киян і до фінальної сирени на втрачав ініціативи. У складі чемпіона України двадцять три очки набрав Рамел КАррі, дев"ятнадцять закинув Діметріус Александер. Після цього поєдинка у Азовмаша шість перемог та п"ять поразок і п"яте місце у турнірній таблиці, а лідирує БК Донецьк.
Добавил: Portokali | Дата: 09.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0