• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 9 » Дитячо-юнацький футбол
Дитячо-юнацький футбол
17:34
У чемпіонаті дитячо- юнацької футбольної ліги України завершилося перше коло змагань. У дев"ятому турі суперниками чотирьох команд дитячо- юнацької спортшколи ФК Іллічівець стали команди луганського вищого училища фізичної культури. Зокрема на стадіоні Азовець зустрілися шістнадцятирічні футболісти. З яким рахунком закінчилася ця зустріч - дивіться у наступному сюжеті.
У гості до шістнадцятирічних футболістів Іллічіівця у дев"ятому турі чемпіонату дитячо- юнацької футбольної ліги України завітали луганські хлопці з вищого училища фізичної культури. Команду гостей третій рік тренує Владислав Глухарьов, який у своїй работі постійно зіштовхується з чималими проблемами: "Много наших ребят играет против нас. Их забирает Донецк, Харьков, там лучше условия. У нас нет полей. Надо, чтобы власти обратили внимание."
Зустріч суперників, яка відбулася на стадіоні Азовець, проходила за територіальною перевагою маріупольської команди. Але усі зусилля юних іллічівців забити бодай один гол ні до чого не привели. Отже безгольова нічия нуль:нуль, після якої Іллічівець посідає сьоме місце у своїй групі за результатами першого кола.
В. Глухарьов: "Сегодня играли, видно, что Ильичевец все делает быстрее. Они тренируются на прекрасных полях, благодарю ребят за отдачу в игре."
Чотринадцятирічні іллічівці теж вдома перемогли луганчан з рахунком три:нуль і займають після першого кола друге місце після донецького Шахтаря. Дві іллічівських команди грали у Луганську і здобули перемоги. П"ятнадцятирічні футболісти виграли три:нуль. Сімнадцятирічні іллічівці здобули ще більш переконливу перемогу - п"ять:нуль, в них третє місце за підсумками першого кола. А взагалі у командному заліку дитячо- юнацька спортшкола Іллічівець посіла у першому колі третє місце, поступившись донецькому Шахтарю та харківському Металісту.
В. Глухарьов: "Я считаю, что наша группа самая сильная, равной ей на Украине нет. Нам с ними тяжело тягаться".
Олександр Капустян.
Просмотров: 780 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0