• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 30
Сьгодні на майданчику льодового комплексу Айсберг стартували змагання першого етапу розіграша Кубка України та відкритого чемпіоната Маріуполя з фігурного катання серед дітей. Протягом трьох днів понад сто сорок юних майстрів цього видовищного виду спорту з восьми міст визначать чемпіонів та призерів змагань.
Понад сто сорок юних майстрів фігурного катання віком від п"яти до тринадцяти років змагалися на льодовому майданчику комплекса Айсберг.
Л. Ткаченко - мсмк: "Конкуренты есть всегда, в первую очередь Киев, Харьков, Днепропетровск. Там самые большие школы, работают давно. Но бороться с ними и побеждать все равно надо."
Маріуполь на цих змаганнях представляють три спортсмена- Єлизавета Гужва, Денис Стрекалін та Поліна Сивак.
Л. Ткаченко - мсмк: "Мы готовились к этому турниру очень тщательно, ведь это в нашем городе. Тренер всегда недоволен. Но готовились к победам. Лиза ушла в другой возраст, но рассчитываем на золотые медали."
Першими на льод компл ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2010

Футболістки команди Іллічівка вдруге стали бронзовими призерками чемпіонату України. Всього у змаганнях цього року взяли участь вісім команд, які грали поміж собою у два кола. Маріупольська команда, яку тренує Олександр Куценко, провела чотирнадцять зустрічей, у яких здобула дев"ять перемог, чотири матча завершила внічию та один програла. У підсумку Іллічівка набрала тридцять одне очко, як і срібний призер чемпіоната- харківська команда Житлобуд, але маріупольські дівчата поступилися суперницям за додатковими показниками. А чемпіонками України стали футболістки чернігівської команди Легенда.
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2010

Змагання спартакіади комбінату імені Ілліча з шахів серед команд цехів третьої групи принесли перемогу шашистам цеху телекомунікацій та зв"язку, які випередили срібних призерів на три очки. У складі чемпіонів грали Микола Бобрулько, Михайло Богданов та Ірина Буракова.
У змаганнях спартакіади комбінатіту імені Ілліча з шахів серед команд цехів третьої групи взяли участь дванадцять команд. Вони грали за круговою системою, тобто кожна команда провела по одинадцять зустрічей.
Базилевич - гол. суддя: "Лидеры, как всегда, это весовой и цех связи. Они безоговорочно займут два первых места. А за третье будет борьба группы цехов."
У середині змагань, після шостого туру турнірну таблицю очолювали шахисти весового цеху, які на п"ять очок випереджали команду цеху телекомунікацій і зв"язку. На першій дошці за лідерів грав Андрій Галямін: "Года 4 играем этим составом, в прошлом году были на втором месте. Состав сыгранный, за счет этого и результат. У меня 2 поражения, своей игро ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2010

У Житомірі завершився розіграш Кубка України з таеквондо. У змаганнях взяли участь понад триста спортсменів двох вікових категорій- юніори та дорослі, серед них і три представника маріупольського клубу "Мусаі-кіль". Їх здобуток - золота та срібна нагороди. У ваговій категорії до шістдесяти трьох кілограмів Олександр Журба провів п"ять поєдинків і в усіх переміг- в нього перше місце. А Сергій Опришко серед спортсменів вагою до сімдесяти п"яти кілограмів зайняв друге місце. Обидва маріупольця включені до лав збірної команди України і візьмуть участь у підготовці до чемпіонату Європи, який відбудеться у Талліні наприкінці грудня цього року.
Добавил: Portokali | Дата: 30.11.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0