• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 11 » Греко-римська боротьба
Греко-римська боротьба
17:20
Команда спортивного клубу Азовмаш з греко-римської боротьби повернулася з Туреччини, де у місті Анкара проходив розіграші Кубка європейських чемпіонів. Серед семи колективів маріупольські атлети вибороли третє призове місце, за яке отримали Кубок та бронзові медалі. У столиці Турції Анкарі виступали сім кращих європейських клубів, у складі кожного сім основних борців та два запасних. На попередньому етапі команди виступали у двох групах.
Є. Перепелін - суддя: "В соревнованиях приняли участие турецкий клуб, СК Карелина, хорваты, болгары, поляки, сербы и Азовмаш."
У своїй групі азовмашевці виграли у команди Сербії з рахунком п"ять : два, та програли господарям килима- турецьким борцям - два:п"ять. Українці разом з турками вийшлм у півфінал. З іншої групи боротьбу за кубок чемпіонів продовжили російський спортклуб Кареліна та болгарські борці. Азовмаш зустрівся з борцями Росії та крупно програв, не вигравши жодного поєдинка- нуль:сім.
Є. Перепелін: "Очень мощно выглядела российская команда , в каждом весе именитые спортсмены, мсмск. Само имя Карелина говорит о себе. Уступили разгромно, но это неоценимый опыт."
У іншому півфіналі турецька команда переграла болгар- п"ять:два. Отже у зустрічі за третє місце український клуб повинен був зустрітися з командою Болгарії, але суперники маріупольців на килим не вийшли і Азовмаш отримав кубок за третє місце.
Є. Перепелін: "Болгары просто не выдержали, у них два травмированных. Наши настроились после поражения от России бороться за третье место, но болгары не дали возможности реализовать себя."
А володарями Кубка європейських чемпіонів стали борці турецького клубу, у фіналі вони виграли у росіян- п"ять:два. У складі маріупольської команди найбільш вдалу та змістовну боротьбу продемонстрував Сергій Красильніков.
Є. Перепелін: "Из наших хотелось бы выделить Красильникова. Он стал чемпионом Украины, пятым на Европе, здорово отборолся с турком, выиграл у него." Олександр Капустян
Просмотров: 867 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0