• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 4 » Радіолюбителі
Радіолюбителі
17:49
Маріупольський міський радіоклуб вдруге у цьому році провів виставку-ярмарок, на яку зібралися радіолюбителі не тільки нашого міста, а й з навколишніх районів.
Микола Овчаренко очолює міський радіоклуб вже одинадцять років. Каже , що на цей ярмарок зібралися радіолюбителі не тільки із Маріуполя, а й інших міст Донецької області. Завітали до своїх колег і гості із Запоріжжя. Традиційно беруть участь у цьому заході і радіолюбителі навколишніх сільських населених пунктів - Седова, Донського, Володарського, Мангуша та інших: "Наш радиоклуб объединяет радиолюбителей Мариуполя и пригородов, агроцехов, районов. Первый раз мы встречались в мае на День радио."
Самі радіолюбителі відзначають, що для них такі зустрічі - завжди свято і вони чекають їх з нетерпінням. Адже спілкуються в основному у радіоефірі, а тут є можливість побачити один одного, обмінятися останніми новинами, поділитися планами на майбутнє. І головне - продемонструвати нові зразки антен, передаючих та приймальних пристроїв, зроблених саморуч. Михайло Горобець мешкає у селищі Донське, він вчитель у місцевій школі і є радіолюбителем вже понад сорок років. На такі заходи приїздить завжди.
М. Горобець: "В первую очередь это обмен мнениями, встреча с друзьями. Забрать можно карточки. В далеком 66 году пришел на коллективочку. С тех пор радио- образ жизни."
Михайло Іванович очолює у Донському дитячу колективну радіостанцію, саме при ньому багато хлопців цього селища на все життя захопилися радіо: "С 80 года являюсь начальником детской радиостанции, она сейчас при ОШ, тридцать лет начальником, могу похвалиться, что в 93 были чемпионами Украины, победителями международных соревнований."
В цілому дві тисячі десятий рік видався вдалим для маріупольського радіоклубу, що теж відзначив Микола Овчаренко. Попереду у маріупольських прихильників радіо нові змагання та цікаві зустрічі у радіоефірі: "В этом году выезжали на полевой день, к 65-летию победы работали с памятника воинам- освободителям в Ялте."
Олександр Капустян
Просмотров: 836 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0