• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 26 » 3:2 - перемога молодіжки "Іллічівця"
3:2 - перемога молодіжки "Іллічівця"
18:12
Молодіжна команда футбольного клубу Іллічівець провела черговий поєдинок першості України з однолітками Кривбасу. На стадіоні Західний господарі поля здобули нелегку перемогу з рахунком три:два.
Господарі поля розпочали зустріч дуже жваво і вже на третій хвилині нападник Іллічівця Артур Сірик вразив ворота криворізької команди- один:нуль. А наприкінці першої половини зустрічі Сергій Мотуз, відомий по виступам за основний склад Кривбаса, рахунок зрівняв- один:один. У другому таймі точилася вперта боротьба, але у останні десять хвилин матчу Руслан Романов та Антон Кіча зробили рахунок три:один на користь господарів поля. Гості не зніяковили і вже у доданий арбітром час скоротили різницю, влучний удар по воротах Іллічівця завдав півзахисник Антон Клушин. Фінальний свисток зафіксував перемогу молодіжного складу Іллічівця з рахунком три:два.
Романов- гравець: "Поначалу тяжелая игра была, во втором тайме мы их переиграли. Была интрига, хорошо, что выиграли. "
Виказав задоволення не тільки остаточним результатом гри, а і її змістовністю головний тренер молодіжного складу Іллічівця Едуард Хавров.
Е. Хавров: "Никаких претензий по самоотдаче у меня нет. Были ошибки, не без этого, но команда проявила характер. В составе соперника ряд опытных футболистов, но мы взяли мяч под свой контроль." Це була дев"ятнадцята, заключна гра молодіжного складу Іллічівця у цьому році. Маріупольська команда здобула у цих зустрічах вісім перемог, чотири матча команда завершила внічию та сім програла, набравши у цих поєдинках двадцять вісім очок.
Е. Хавров: "Команда сыграла гораздо успешнее, чем в прошлом году, мы более сыграны, есть командный дух, стержень игровой в команде."
Олександр Капустян
Просмотров: 800 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0