• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 01
Кубок УЄФА, який завоював у цьому році футбольний клуб Шахтар, прибув до селища Ялта. Так місцева влада вирішила відзначити підведення підсумків футбольного сезону, у якому ялтинські футболісти завоювали два Кубки, а юнацька команда стала срібним призером першості Володарського району.
Завершення футбольного сезону у селищі Ялта стала справжнім святом. Тому є декілька причин. По-перше, доросла команда футбольного клубу Ніка у минулому сезоні виграла два Кубка- Кубок сільського господарства Володарського та Першотравневого районів та Кубок голови Першотравневої райдержадміністрації. А по-друге, досить пристойно грала і дитяча команда Ніки, у неї срібні нагороди першості Володарського району. Але головним подарунком для усіх, хто зібрався привітати лауреатів футбольного сезону, була поява на сцені легендарного футбольного трофея Старого Світу- Кубка УЄФА, який донецький Шахтар виборов весною цього року.
Черниця - голова: "Я хочу поблагодарить лично Р.Л. Ахметова за то, что они ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.12.2009

У Харкові завершився міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам"яті Бориса Тимошенка. У змаганнях взяли участь борці віком чотирнадцять- шістнадцять років з Росії, Молдови та України. Від Маріуполя виступали чотири спортсмени, два з них стали переможцями турніру. Це Іван Шевченко, який виступав у ваговій категорії до шестидесяти трьох кілограмів та Глеб Кузьонкін серед борців, вага яких не перебільшує сімдесят шість кілограмів. Чемпіони тренуються у дитячо-юнацькій спортшколі з греко-римської боротьби спортклубу Азовмаш.
Добавил: Portokali | Дата: 01.12.2009

На чемпіонаті світу з важкої атлетики, який проходив у місті Гойан у Південній Кореї, у останній день змагань за перемогу сперечалися чоловіки у найважкій ваговій категорії понад сто п"ять кілограмів. Від України на помост виходили два спортсмени, серед них і маріуполець, заслужений майстер спорту Артем Удачін. У нього у сумі двоборства чотириста сорок п"ять кілограмів і срібна нагорода. Такий же результат показав і господарь змагань кореєць Юн-Квон Ан, але він виявився на шістнадцять кілограмів легше за Удачіна, тому і став чемпіоном світу. Бронзова нагорода у сумі двох вправ дісталася іншому українцю Ігорю Шимечко.
Добавил: Portokali | Дата: 01.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0