• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 1 » Кубок УЄФА в Ялті
Кубок УЄФА в Ялті
17:09
Кубок УЄФА, який завоював у цьому році футбольний клуб Шахтар, прибув до селища Ялта. Так місцева влада вирішила відзначити підведення підсумків футбольного сезону, у якому ялтинські футболісти завоювали два Кубки, а юнацька команда стала срібним призером першості Володарського району.
Завершення футбольного сезону у селищі Ялта стала справжнім святом. Тому є декілька причин. По-перше, доросла команда футбольного клубу Ніка у минулому сезоні виграла два Кубка- Кубок сільського господарства Володарського та Першотравневого районів та Кубок голови Першотравневої райдержадміністрації. А по-друге, досить пристойно грала і дитяча команда Ніки, у неї срібні нагороди першості Володарського району. Але головним подарунком для усіх, хто зібрався привітати лауреатів футбольного сезону, була поява на сцені легендарного футбольного трофея Старого Світу- Кубка УЄФА, який донецький Шахтар виборов весною цього року.
Черниця - голова: "Я хочу поблагодарить лично Р.Л. Ахметова за то, что они оказали Ялте такую честь, чтобы Кубок УЕФА был сегодня в Ялте".
Дмитро Музика грає воротарем дитячої команди Ніка, за словами тренера команди Володимира Каплана, Дмитро є одним з лідерів команди, на протязі сезону він демонстрував стабільну гру.
Музика: "Сразу играл полузащитником, не стало вратаря, попробовал, получилось. У нас правый защитники играл плохо, могли занять первое место, но сыграли вничью с Урзуфом".
Доросла команда Ніка існує два роки, за цей час у чемпіонаті Володарського району вона пройшла шлях від чотирнадцятого до п"ятого місця, а у цьому сезоні ще й здобула два Кубки. Капітан Ніки Федір Джелалі є універсальним гравцем, на протязі сезону в інтересах команди він грав як у півзахисті, так і у нападі: "Сезон очень сложный для нас. Планировали занять призовое мсто, не получилось. Это связано с травмами, во втором круге. Старемся, все налаживается к лучшему".
Успіх ялтинського футболу у цьому році із цілковитою підставою розділяє Володимир Каплан, який тренує як дитячу, так і дорослу команди селища. Володимир Іванович відзначає, що йому створені всі умови для плідної праці.
Каплан - тренер: "В этом году трудностей не было. Учителя, поссовет идут нвстречу. Раньше борьба была в Ялте самой популярной, теперь-футбол".
У планах керівників ялтинського футболу- подальший розвиток цього виду спорту у селищі і нові перемогі на футбольних аренах.
Черниця - голова: "Хочу поблагодарить Бойко, в том плане, что Кубок УЕФА - хорошо, но надо где- то тренироваться. Они нам предоставили крытый стадион Ильичевец".


Просмотров: 1614 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0