• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 04
В Маріуполі вісім найсильніших чоловічих пар на корті палацу спорту Спартак розіграли звання чемпіона дві тисячі дев"ятого року. Краще за інших у змаганнях виступили Валентин Сташевський та Михайло Шекула, вони і стали переможцями. У чемпіонаті Маріуполя цього року з тенісу серед чоловічих пар взяли участь вісім дуетів. Вони грали за олімпійською системою, починаючи з чвертьфіналу.
Діулін - суддя: "В этом году сильнейшие все принимают участие. В это время проходил турнир на кортах Смэш, некоторые были там. Но сильнейшие играют у нас".
У фінальному поєдинку на корті палацу спорту Спартак зустрілись дійсно найсильніші. Це пари Олег Данилов- Павло Івлієв та Валетнин Сташевський з Михайлом Шекулой.
Діулін: "Ивлиев и Данилов играют в теннис по 40 лет, ветераны. Вторая пара, Шекула вернулся из Чехии, Сташевский ворвался в элиту внезапно".
У фінальному поєдинку молодість переграла досвід, чемпіонами Маріуполя у двох сетах стали Сташевський - Шекула, рахунок по партіям шіст ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.12.2009

У Дніпропетровську відбувся четвертий етап розіграшу відкритого Кубку України з російського більярду у розділі "Невська піраміда". Від Маріуполя у змаганнях взяли участь кандидат у майстри спорту Антон Вєтров та Олександр БедьОвка. Всього у турнірі виступили шістдесят чотири спортсмена. Переможцем змагань став представник міста Тернопіль. Олександр Бедьовка посів восьме місце, а Антон Вєтров фінішував одинадцятим.
Добавил: Portokali | Дата: 04.12.2009

Традиційний турнір пам'яті старшого інструктора двадцять другої пожежної частини Валерія Рогозинського, пройшов сьогодні в критому комплексі 23 пожежної частини. Цей масовий захід проходить вже всьоме. Таким чином маріупольські рятувальники вшановують пам'ять загиблого колеги та намагаються популяризувати пожежно-прикладний спорт серед особового складу підрозділів МНС. На цей раз на турнір пам'яті Валерія Рогозінського прибуло і вище керівництво МНС Донецької області і дружина загиблого рятувальника.
Двадцять шосте листопада 1997 року для маріупольських рятувальників сумна дата. Цього дня при гасінні пожежі, що трапилася у п'ятому корпусі ПГТУ особовий склад МНС втратив Валерія Рогозинського - старшого інструктора двадцять другої пожежної частини. І хоча з того часу сплинуло 12 років нова зміна молодих рятівників досі так само шанує його пам'ять і ставить його самовідданість собі до прикладу.
Микола Ушкалов - нач. головного управління МНС у м. Маріуполь: "Самая большая память ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.12.2009

Греко-римская борьба. Международный турнир памяти заслуженого тренера Украины Бориса Тимошенко. Азовмашевские борцы завоевали две награды высшей пробы. Соревнования в двух возрастных категориях: среди кадетов и юниоров состоялись в Харькове. Среди спортсменов 15-16 лет Иван Шевченко и Глеб Кузёнкин - борцы детско-юношеской спортивной школы олимпийского резерва по греко-римской борьбе СК "Азовмаш" завоевали золотые награды.
В весовой категории 63 килограмма лучшим стал Иван Шевченко. В финальной встрече он поборол чемпиона Украины, которому ранее проигрывал.
В весовой категории 76 килограммов пальму первенства получил Глеб Кузёнкин.

На международном турнире памяти заслуженого тренера Украины Бориса Тимошенко в каждой весовой категории выступило по 10 человек. Борьба велась до двух поражений. Для того чтобы стать победителями соревнований наши спортсмены за один день выиграли по пять схваток.

"Был довольно сильный состав. - рассказывает тренер СК "Азовмаш" Дмитрий ... Читать дальше »

Добавил: ir4ik | Дата: 04.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0