• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 07
Баскетбольний клуб Азовмаш здобув другу перемогу у розіграші Єдиної Ліги ВТБ. На своєму майданчику маріупольська команда з рахунком дев"яносто один на сімдесят вісім здолала естонський Калев з Таліну. У складі переможців результативної грою відзначився словенець Хасан Різвіч.
Це була друга зустріч суперників у Єдиній лізі ВТБ. Перша гра, яка відбулася у Естонії, принесла переконливу перемогу чемпіону України. І на своєму майданчику Азовмаш не мав проблем у протистоянні з клубом з Таліну. Маріупольська команда після половини гри випереджала Калев на вісім очок. У другій половині матчу ця перевага тільки зростала і досягла у підсумку тринадцять очок- дев"яносто один на сімдесят вісім.
Вучиніч - тренер Калеву: "Мы потеряли все шансы , чтобы пройти во второй круг. Команда не была полностью укомплектована. Мы опаздываем на два месяца, поэтому было нелегко играть".
Це була друга перемога Азовмашу у розіграші Єдиної ліги ВТБ у чотирьох матчах. У складі маріупольської команди пе ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.12.2009

Головна маріупольська футбольна команда після перемоги над Закарпаттям піднялася на дев"яте місце у турнірній таблиці Прем"єр-ліги. У маріупольців у п"ятнадцяти зустрічах п"ять перемог, три нічиїх та сім поразок. Команда забила сімнадцять голів та пропустила двадцять чотири і набрала у підсумку вісімнадцять очок. Одноосібним лідером чемпіонату залишилося київське Динамо, яке після чергової перемоги над Чорноморцем у Одесі набрало тридцять дев"ять очок. Донецький Шахтар, який виграв у Кривбаса у Кривому Розі,знову займає другу сходинку, у гірників тридцять чотири очки. На третьому місці харківський Металіст, харків"яни вдома програли столичній Оболоні і мають тридцять два очки.
Добавил: Portokali | Дата: 07.12.2009

У матчі шістнадцятого туру молодіжної першості Прем"єр-ліги футболісти Іллічівця на стадіоні Локомотив міста Чоп зустрілись з однолітками з ужгородського Закарпаття. Гра пройшла з суттєвою перевагою маріупольської команди, яка і стала переможцем. Рахунок забитим голам на дев"ятнадцятій хвилині відкрив Дмитро Скоблов. Ще до перерви Руслан Романов забив другий м"яч у ворота господарів поля . А наприкінці зустрічі вже у доданий арбітром час Олександр Кечеджі встановив остаточний рахунок- три:нуль на користь молодіжного складу Іллічівця.
Добавил: Portokali | Дата: 07.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0