• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 22
Як ми вже повідомляли, два маріупольських спортсмена стали призерами чемпіонату світу з тайського боксу, який відбувся у столиці Таіланда місті Бангкок. По приїзді у Маріуполь Олександр ОлІйник та Василь ТерешОнок зустрілися з представниками місцевих ЗМІ і розповіли про свої враження від змагань.
У столиці Таіланду місті Бангкок на чемпіонаті світу з тайського боксу серед аматорів виступали представники вісімдесяти двох краін, понад тисячу сто боксерів. У складі збірної України серед дванадцяти спортсменів було і два маріупольця-Олександр Олійник та Василь Терешонок. Українські боксери у командному заліку посіли третє місце, а перемогла збірна Білорусі.
Володимир Казанцев -президент обласної федерації: "Очень сильная команда, и подготовлена, и профинансирована. Бороться с ними было практически невозможно. Раньше с ними конкурировали на равных, сейчас не получилось. Таиланд силен среди легковесов"
Як відзначив Володимир Казанцев, маріупольські боксери були дебютантами зма ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2009

У спортзалі міського спорткомплексу Азовець відбулася першість Маріуполя з дзюдо серед сільської молоді. У змаганнях взяли участь спортсмени двох вікових категорій, всього понад шістдесят дзюдоістів. Серед переможців першості більшість-сім спортсменів- представляють село Урзуф. Понад шістдесят юних дзюдоістів від десяти до тринадцяти років сперечалися за перемогу у десяти вагових категоріях. Вони представляли маріупольську комплексну дитячо-юнацьку спортшколу Атлетік, спортклуб Азовсталь, а також секції дзюдо Урзуфу, Чермалика, Ялти. Головний суддя змагань Ілля Папу відзначив плідну роботу, які проводять тренери у цих селах, готуючи майбутніх чемпіонів.
І. Папу - гол. суддя: "Першотравневый район, в Урзуфе Иванов, в Ялте- основные центры. Развивается дзюдо в Тельманово, в Волновахском районе начинают развивать. Есть перспективные ребята, в основном в Урзуфе- это братья Поповы, Цапий- мальчик хороший".
Майстер спорту міжнародного класу з дзюдо Сергій Іванов привіз на змагання ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2009

Волейбольний клуб Маріуполь, який у цьому році дебютував у першій лізі українського чемпіонату, провів матчі другого туру. Змагання проходили у Харкові і зібрали чотири кманди, вони зіграли поміж собою за круговою системою. У першому поєдинку підопічні Олександра ВЕртеля у запеклій боротьбі тільки у скороченому, п"ятому сеті поступилися господарям майданчика волейболістам третьої команди Локомотива- одинадцять:п"ятнадцять. Дві інших зустрічі маріупольська команда впевнено виграла з однаковим рахунком три:нуль, у команд Краматорська та Дніпропетровська. Після двох турів ВК Маріуполь займає у своїй групі третє місце, поступаючись харківському Локомотиву- три та Дніпру з Дніпропетровська. Третій тур змагань відбудеться у Дніпропетровську наприкінці січня майбутнього року.
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0