• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 08
В спортзалі комплексної дитячо-юнацької спортшколи номер три відбулися змагання першості Маріуполя з греко-римської боротьби. У них взяли участь понад сто тридцять юних майстрів цього олімпійського виду спорту. У змаганнях, які проходили у спортзалі третьої комплексної дитячо-юнацької спортшколи взяли участь борці п"яти маріупольських шкіл, які розвивають греко-римську боротьбу, всього понад сто тридцять спортсменів віком одинадцять-тринадцять років. Вони виборювали звання чемпіонів у дванадцяти вагових категоріях.
А . Кулішенко - суддя: "Все школы, которые культивируют борьбу, присутствуют на соревнованиях. Мало детей из-за карантина, болеют. Эти дети борятся бесшабашно, тактику не знают, это зрелищно, приятно смотреть".
Тринадцятирічний Святослав Волковицький з комплексної дитячо-юнацької спортшколи Атлетік виступав на цих змаганнях у ваговій категрії до вісімдесяти п"яти кілограмів . Тренує борця заслужений тренер України Микола Пантазі, який виховав олімпійського чемпіона ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.12.2009

Завтра у палаці культури імені Карла Маркса відбудеться урочистий захід, на якому буде підбито підсумки футбольного сезону на комбінаті імені Ілліча. Зі доповіддю, щодо підсумків виступить президент іллічівської федерації футболу Олександр Білоусов. У цьому році у чемпіонаті та першості комбінату у трьох лігах взяли участь двадцять дві команди. Чемпіони та призери у кожній з ліг отримають нагороди. Також будуть відзначені кращі гравці в номінації - воротар, захисник, півзахисник , нападаючий та бомбардир.
Добавил: Portokali | Дата: 08.12.2009

В межах святкування міжнародного Дня інвалідів у приміщенні міського центру інвалідів у Орджонікідзевському районі відбулися змагання з шашок та нардів. Зокрема у шашках переможцями стали: серед чоловіків міжнародний майстер з шахів, заслужений майстер спорту Ігор Ярмонов, а серед жінок- Віра Іванова. Шашки- один з найулюбленіших видів спорту серед маріупольських інвалідів. У цей раз у змаганнях взяли участь двадцять п"ять чоловіків та жінок з усіх районів міста.
Інна Благова - ДОЦ Інваспорт: "В течение многих лет у нас проводились массовые спартакиады в течение всего года. Завершающие год соревнования- шашки и нарды. Приехали со всего горда представители городской организации инвалидов"
Михайло Ржеуцький вже давно бере участь у змаганнях інвалідів, як міських , так і обласних. Він досить різносторонній спортсмен, не тільки сам змагається, а ще і навчає молодь: "Это для нас праздник, общение. Я играю во все игры. Это отдушина. Или сидишь дома взаперти в четырех стенах, а тут ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0