• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 29
Незважаючи на те, що футболісти клубів української Прем"єр-ліги до початку січня знаходяться у відпустці, зараз триває пошук нових гравців на проблемні позиції.Так Іллічівець, за словами головного тренера Іллі Близнюка, веде пошук забивного нападаючого, адже тренерський штаб маріупольської команди не влаштовує, як діяли у осінній частині чемпіонату форварди команди. А володар Кубка УЄФА донецький Шахтар вже здійснив один гучний трансфер. Гірники придбали півзахисника бразильського клубу "Васко да Гама" дев"ятнадцятирічного Алекса Тейшейру за шість мільйонів євро. За умовами контракту Тейшейра буде виступати у Донецьку п"ять років.
Добавил: Portokali | Дата: 29.12.2009

Понад двадцять ветеранів спорту взяли участь у першості Маріуполя, яке відбувалося у міському шаховому клубі. Учасники змагань визначали переможців та призерів у трьох дисциплінах- шашках, дартсі та домино. У міському шаховому клубі зібралися найактивніши маріупольські спортсмени- ветерани, всього понад двадцять учасників . У програмі, яку запропонували організатори змагань, турніри з дартсу, шашок та доміно.
Грачов: "Эти соревнования стали традиционными. В прошлом году была большая массовость. В этом году- грипп. В планах- ко Дню города провести Малые ветеранские игры, там будет и футбол, баскетбол, гири".
У турнірі з шашок грали одинадцять участників, з них чотири кандидати у майстри спорту. Три з них стали призерами змагань. Перше місце посів Павло Грачьов, на другому- Олександр Честа, а третє зайняв Віктор Полєжаєв. У віковій групі до п"ятидесяти років переміг Алік Омаров.
Грачов: "Настрой на турнир всегда есть. Первое место не планировал. Хотел сыграть скромнее, это ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.12.2009

У Дніпродзержинську завершився всеукраїнський турнір з дзюдо "Прометей" , у якому брали участь юнаки віком тринадцять-п"ятнадцять років, всього майже двісті спортсменів зі Львова, Кременчука, Дніпропетровська, Полтави. Вихованець маріупольської комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік кандидат у майстри спорту Михайло Шишин у ваговій категорії до п"ятидесяти п"яти кілограмів став бронзовим призером змагань. Він провів чотири поєдинки, з яких три виграв, а у півфіналі поступився дніпропетровському дзюдоісту. Тренує спортсмена Тетяна Яковлева.
Добавил: Portokali | Дата: 29.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0