• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 16
Відбулося урочисте підведення результатів аматорського футбольного сезону у Маріуполі. Цього року у трьох групах міського чемпіонату та першості взяли участь двадцять сім команд.
Розпочав урочисту церемонію підведення підсумків міського футбольного сезону голова маріупольської федерації футболу Олександр Тохтарь. Відзначивши позитивні моменти, як то рекордну кількість команд у трьох групах-двадцять сім, Олександр Іванович зупинився і на недоліках: "2009 год запомнился всем любителям футбола тем, что мы укспешно приняли Евро-2009. А самый главный недостаток в том, что в 1 группе всего 5 команд, нам сложно укомплектовать эту группу достойными соперниками".
У третій групі , де виступали вісім колективів, перемогу здобула команда Комунальник. Справжнім відкриттям цього сезону стала команда Судноремонтник, яка тріумфально повернулася у міські змагання після п"ятирічної перерви. Футболісти судноремонтного заводу не тільки перемогли у найчисленій другій групі, де виступало чотирнадц ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2009

У четвертому турі баскетбольного Єврокубку УЛЄБ Азовмаш на своєму майданчику здобув першу перемогу. Після трьох поразок поспіль маріупольська команда з рахунком дев"яносто:вісімдесят два перемогла італійський клуб Терамо. У складі чемпіона України блискучою грою відзначився словенець Хасан Різвіч. Тиждень тому ци ж суперники зустрічалися в Італії і тоді переміг Терамо з перевагою у вісім очок. На майданчику чемпіона України з перших хвилин зустрічі точилася рівна боротьба. І так було на протязі майже всього поєдинка. Після тридцяти хвилин гри перевага господарів майданчика становила лише три очки- шістдесят дев"ять на шістдесят шість. У складі Азовмашу усе навантаження лягло фактично на шістьох баскетболістів, адже сьомий- Євген Подорваний- не зіграв у підсумку і чотирьох хвилин. Роль лідера взяв на себе словенський центровий Азовмашу Хасан Різвіч. За сорок хвилин перебування на майданчику він набрав двадцять чотири очки, зробив одинадцять підбирань м"яча під кошиком та п"ять блок-шоті ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2009

Вихованець маріупольської спортшколи ПекхО міського центру позашкільної роботи, майстер спорту України з тхеквондо Олександр Левинчук став переможцем відкритого Кубку Запоріжжя. У ваговій категорії до шестидесяти восьми кілограмів він провів чотири поєдинки та всі виграв. Спортсмени цього клубу також відзначилися на юнацьких змаганнях відкритого Кубку Донбасу, які проходили у Донецьку. Тут перші місця вибороли Антон Заяц, Олександр Пирогов, Артур Костюков та Олексій Ємченко.
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0