• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 23
У Харкові відбувся одинадцятий міжнародний передноворічний турнір з тхеквон-до. У ньому взяли участь майже вісімсот спортсменів віком від дев"яти до двадцяти одного року. Від Маріуполя у змаганнях виступали п"ять представників клубу "Пекхо". Олександр Левинчук став переможцем турніру у ваговій категорії до семидесяти двох кілограмів серед спортсменів до двадцяти одного року, він виграв три поєдинка. Сергій Ємченко у цій же віковій категорії став бронозвим призером, а до того ж посів друге місце у показових виступах. Бронзова нагорода і в його брата Олексія, який змагався серед юніорів.
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2009

В центрі дитячої та юнацької творчості "Сонячний" ,що у Орджонікідзевському районі завершилась першість Маріуполя з карате. Окрім самих змагань відбулося і присвячення у воїни юних майстрів карате, а десятьом спортсменам було вручено значки кандидатів у майстри спорту. Дві тисячі дев"ятий рік був вдалим для маріупольських майстрів цього виду східних єдиноборств,- відзначив головний суддя першості та один з засновників федерації карате у Маріуполі Олег Шухман,
Олег Шухман - суддя: "Год был достаточно успешным, неплохо выступили на международной арене, в чемпионатах Украины. В этом году чемпионами мира в Одессе стали Виктор и Олег Шухманы, Влада Данилова, ее в облсовете наградили, как лучшую спортсменку года".
Учасників змагань привітали представники української служби порятунку, зокрема генерал- лейтенант Георгій Любін. Десятьом спортсменам за результатами змагань у цьомку році були вручені значки кандидатів у майстри спорту України. Досить оригінальним видалося присвячення у ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2009

Баскетболісти Азовмашу програли черговий поєдинок чемпіонату України серед команд суперліги. У Дніпропетровську маріупольська команда поступилася місцевому Дніпру з рахунком сімдесят шість на вісімдесят чотири. До великої перерви краще грали гості, після двадцяти хвилин Азовмаш перемагав з перевагою у дев"ять очок. Але третя десятихвилинка стала провальною для чемпіона країни, він програв ії з рахунком сім:двадцять п"ять. У складі господарів майданчика Мартінас Андрюкайтіс набрав тридцять одне очко. У Азовмаша двадцять п"ять очок на рахунку Еріка Деніелза. У одинадцяти матчах маріупольська команда здобула лише п"ять перемог і посідає дев"яте місце у турнірній таблиці, а лідирує столичний Будівельник.
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0