• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 17
В міському шаховому клубі у рамках всеукраїнської акції відбулася матчева зустріч команди Маріупольського виправного центру номер с то тридцять вісім з представниками шахового клубу. Ініціатором акції виступила національна шахматна федерація України.
Попов - начальник віддідення соціально-виховальної роботи МВЦ: "Согласно решения президента шахматной федерации Украины было дано распоряжение провести шахматные турниры между осужденными и представителями ГШК. Мы в свою очередь обратились к шахматному клубу Мариуполя о проведении матчевой встречи. Мы провели сначала матчевую встречу у себя, а уже лучшие прибыли сюда".
Засуджені з виправного центру та маріупольські шахисти зіграли матчеву зустріч на п"яти дошках. Капітана команди шахового клубу Володимира Гутнікова його суперник по ходу зустрічі поставив у досить скрутне становище: "Довольно ферзя поставил в такое положение, что пришлось туговато его из западни выдернуть. Уровень выше среднего. Нормально провел игру против меня. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2009

Міжнародний турнір з регболу пам"яті заслуженого тренера України з греко-римської боротьби Миколи ПустовАлова зібрав команди з російського міста Ростов - на Дону, Донецька та Маріуполя. У результаті запеклої боротьби чемпіоном змагань стала команда Ростовські Ведмеді.
Це вже п"ятий маріупольський турнір з регболу, виду спорту, який поєднує боротьбу, баскетбол та регбі.Головний суддя змагань Юрій Ковальов з Харкова є одним з засновників цього виду спорту у нашій країні.
Ковальов: "Регбол в нашей стране зародился в 2002 г. Команду Харькова пригласили в Санкт-Петербург. Потом он стал быстро развиваться по Украине, вторым был Мариуполь. Сейчас Харьков сдал позиции"
У турнірі цього року взяли участь чотири команди- Ростовські Ведмеді, Донецькі Сармати, та дві команди з Маріуполя- борці греко-римського стиля представляли команду Азовські Гладіатори, а вільного стиля- команду Іллічівець.
Ковальов: "Уровень этого турнира очень высок, выступают действующие спортсмены, мс, мс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2009

В місті Іловайськ пройшов чемпіонат Донецької області з важкої атлетіки серед дорослих, у якому взяли участь вісімдесят спортсменів. Змагання стали відбірковими до чемпіонату України, який відбудеться у березні наступного року у місті Коломия. Від Маріуполя виступали чотирнадцять важкоатлетів, які у командному заліку посіли третє місце. У особистому заліку Антон Фурдига став чемпіоном у ваговій категорії до шестидесяти дев"яти кілограмів. Також переше місце у Олександра Лашина-категорія понад сто п"ять кілограмів. Тетяна Квачан посіла друге місце, а Костянтин Палій та Микола Марухненко вибороли бронзові нагороди.
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2009

У спортзалі міського спорткомплексу Азовець завершилася першість Маріуполя з дзюдо серед юнаків та дівчат віком одинадцять- дванадцять років. У змаганнях взяли участь майже п"ятдесят майстрів цього виду спорту з комплексної дитячо-юнацької спортшколи Атлетік та спортклубу Азовсталь. У юнаків вісім перших місць зайняли спортсмени Атлетіка, два чемпіони предсталяють СК Азовсталь. Серед дівчат усі три перших місця дісталися спортсменкам школи Атлетік.
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0