• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 02
Баскетбольний клуб Азовмаш зазнав другої поразки поспіль у розіграші Єврокубку УЛЄБ. На своєму майданчику маріупольська команда поступилася німецькому клубу Альба з Берліна. Початок зустрічі з німецькою командою склався доволі вдало для чемпіона України. Маріупольська команда відразу захопила ініціативу і повела у рахунку. Перша чверть зустрічі принесла успіх українській команді- тридцять один: двадцять два. Але вже на велику перерву суперники пішли майже на рівних-тільки сорок один:сорок на користь господарів майданчика. У подальшому точилась рівна гра і доля матчу вирішувалась в останню мить поєдинку. За шістьі вісім десятих секунди до сирени гравець Азовмашу Роландас Ярутіс отримав право на два штрафних кидка, але перший раз схибив. У підсумку це дозволило команді з Берліну виграти зустріч з перевагою у одне очко- сімдесят чотири на сімдесят три.
Павічевіч: "Я хочу поздравить своих игроков с важной победой. Сделали ещё один шаг, чтобы пройти в след. круг. Мы боролись все 40 мин ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.12.2009

Сьогодні в управлінні з фізичної культури та спорту відбулася зустріч представників засобів масової інформації з бронзовою призеркою чемпіонату світу з важкої атлетики, майстром спорту України міжнародного класу Юлією Калиною. Спортсменка та ії тренер поділилися своїми враженнями від виступу Юлії у Південнії Кореї.
У Південній Кореї Юлія Калина дебютувала на дорослому чемпіонаті світу і одразу ж виборола нагороду. У сумі двоборства у маріупольської спортсменки двісті п"ятнадцять кілограмів та бронзова медаль. Крім того Юлія показала третій результат у ривку - дев"яносто шість кілограмів, це новий рекорд України. Також мала бронзова медаль у Калини і у поштовху. А ось чемпіонкою світу стала спортсменка з Китаю, на другому місці представниця Білорусі.
Ю. Калина - мсмк: "За день до соревнований переживала сильно. Руки тряслись. Когда взялась за гриф, руки успокоились. Зрителей было много, в основном пенсионеры."
Заслужений тренер України Віталій Шведов вважає, що у Юлії Кал ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.12.2009

У Донецьку завершився юнацький легкоатлетичний турнір на призи олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко, у якому виступали спортсмени віком до вісімнадцяти років - всього понад двісті учасників, двадцять яких від Маріуполя. Переможцем турніру став азовсталець Антон ЛогозИнський, він виграв забіг на шістдесят метрів. У активі маріупольців ще три других місця. Їх здобули Микита Ващук зі спортклубу Азовмаш у штовханні ядра, Артем Будаква, спортшкола Лідер у бігу на дистанції вісімсот метрів та Ольга Вальчук зі спортклубу Іллічівець у п"ятиборстві.

Добавил: Portokali | Дата: 02.12.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0