• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 16
Банджі-джампінг - широко поширений у світі атракціон, який у нас зазвичай називають «тарзанка». Насправді із тарзанкою банджі має мало загального. На цьому атракціоні учасників прив'язують до довгого гумового канату, на якому вони здійснюють стрибок вниз. Після максимального розтягування канат скорочується, і стрибуна «рве» вгору. Зазвичай цей ефект настільки сильний, що повторюється фаза вільного падіння. У нашому місті легальних місць для стрибків із банджі немає, кажуть любителі цієї забави. Тому у погоні за екстримом вони вимушені їздити до інших міст. Як маріупольці за екстрімом до Запоріжжя їздили...
Світлана Сорока: "Всю дорогу мы ехали на машине и в нашу машину сел один из организаторов и он нас проводил. Говорил: - Поворачивай туда, поворачивай туда".
Довга дорога у пошуках екстріму і ось воно. Це місце. Саме тут усі бажаючі стрибають скільки їм заманеться. Професіонали кажуть, засновниками стрибків з висоти за допомогою еластичних тросів вважаються аборигени одного ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.09.2009

На Тайвані завершились двадцять перші Дефлімпійські ігри серед спортсменів з вадами слуху. У складі збірної команди України виступали і п"ять маріупольців. Римма ФілімОшкіна у метанні молота зайняла друге місце з результатом п"ятдесят п"ять метрів чотирнадцять сантиметрів. Вікторія ГОлуб здобула дві бронзових нагороди- у бігу на півтори та п"ять тисяч метрів. Марія Головко фінішувала третьою на дистанції три тисячі метрів з перешкодами. Баскетболіст Олександр Кузнецов у складі української команди посів на змаганнях сьоме місце, а Микита Ребро у греко-римській боротьбі зайняв п"яте місце.
Добавил: Portokali | Дата: 16.09.2009

Дві золотих та одну бронзову нагороди отримали маріупольські важкоатлети на чемпіонаті України, який відбувся у Луганську. Чемпіонами стали Юлія Калина у ваговій категорії до п"ятидесяти вісьми кілограмів та Артем Удачін, який виступав серед атлетів вагою понад сто п"ять кілограмів. Третє місце на змаганнях зайняв Олександр Горін .
Юлія Калина не тільки стала кращою у сумі двоборства у ваговій категорії до п"ятидесяти вісьми кілограмів, а й встановила на змаганнях чотири рекорда України серед жінок. Так маріупольська спортсменка відзначила присвоювання їй нового спортивного звання.
Шведов - ЗТУ: "В рывке Юля подняла 92 кг, в толчке-125. На параде открытия Юлии вручили удостоверение мсмк."
Заслужений майстер спорту Артем Удачін серед спортсменів вагою понад сто п"ять кілограмів виборов перше місце у більш запеклій боротьбі зі львівянином Ігорем Шемечко. Після першої вправи- ривка- маріупольский богатир відставав від суперника на одинадцять кілограмів. Для остаточної перем ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.09.2009

Сьогодні у міському управлінні з фізичної культури та спорту з нагоди Дня фізичної культури та спорту України подяку міського голови отримали кращі маріупольські тренери та викладачи. Начальник управління Олег Муравйов відзначив вагомий особистий внесок присутніх у пропаганду здорового способу життя.
Начальник управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов подякував присутнім за їх плідну працю та висловив впевненість, що завдяки їм Маріуполь і надалі залишиться одним з найспортивніших міст України. Подяки міського голови та подарунки отримали одинадцять тренерів та викладачів фізичної культури та спорту.
О. Муравйов: "Прежде чем вручить подарки, хочу сказать вам слова огромной благодарности. Насмотря на тяжелое время, вы продолжаете заниматься с детьми, вкладываете в них душу. Большое вам за это спасибо!"
Серед нагороджнених - викладачі фізичної культури технікумів, ліцею, завідуючий куфедрою фізкультури МДГУ Андрій Миронов. Четверо лауреатів представляють греко ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0