• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » День фізичної культури та спорту!
День фізичної культури та спорту!
16:47
Сьогодні у міському управлінні з фізичної культури та спорту з нагоди Дня фізичної культури та спорту України подяку міського голови отримали кращі маріупольські тренери та викладачи. Начальник управління Олег Муравйов відзначив вагомий особистий внесок присутніх у пропаганду здорового способу життя.
Начальник управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов подякував присутнім за їх плідну працю та висловив впевненість, що завдяки їм Маріуполь і надалі залишиться одним з найспортивніших міст України. Подяки міського голови та подарунки отримали одинадцять тренерів та викладачів фізичної культури та спорту.
О. Муравйов: "Прежде чем вручить подарки, хочу сказать вам слова огромной благодарности. Насмотря на тяжелое время, вы продолжаете заниматься с детьми, вкладываете в них душу. Большое вам за это спасибо!"
Серед нагороджнених - викладачі фізичної культури технікумів, ліцею, завідуючий куфедрою фізкультури МДГУ Андрій Миронов. Четверо лауреатів представляють греко-римську боротьбу. Маріуполь був і залишається центром розвитку цього олімпійського виду спорту в Україні.
Кулішенко: "В основном сейчас ребята готовятся к чемпионату мира, уже поехали в Кончу-Заспа на сборы, последний этап. 25 числа начинается в Дании чемпионат мира по греко-римской борьбе." Тренер дитячо-юнацької спортшколи Атлетік з веслування Олена Бурлій, яка теж отримала подяку, говорить, що незважаючи на несприятливі умови, цей вид спорту у нашому місті розвивається і має перспективу.
О. Бурлій: "Растет плеяда молодых спортсменов, которые в следующем году будут выезжать на всеукраинские соревнования. Наши взрослые спортсмены принимали участие в соревнованиях, занимали призовые места- Герасимова и Глотов."
Олександр Капустян
Просмотров: 1172 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0