• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 23
У селі Юр"ївка відбувся четвертий традиційний фестиваль радіоаматорів "Золота осінь Приазов"я дві тисячі дев"ять", який був організований радіоклубом Іллічівець. Серед участників були представники шести областей України, а всього у фестивалі взяли участь понад сто радіолюбителей.
Вже вчетверте у вересні радіоклуб Іллічівець проводить фестиваль радіоаматорів "Золота осінь Приазов"я дві тисячі дев"ять". Він відбувся на узбережжі Азовського моря у селі Юр"ївка і зібрав понад сто радіолюбителей зі всієї України і не тільки.
Долгополов: "Здесь были из 6 областей Украины, из России был радиолюбитель, обширная география, начиная от Львовской области, юг Украины, Мероприятие традиционное, приезжают с удовольствием."
Спочатку пройшла виставка- продаж радіоаматорської апаратури, яка користувалась неабияким інтересом учасників фестивалю. Вони обмінювалися досвідом, демонстрували свої конструкторські знахідки. У рамках фестивалю пройшов чемпіонат з радіозв"язку на ультракоротких вол ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.09.2009

Футбольний клуб Іллічівець дозаявив двох новачків. Це двадцятирічний центральний захисник Різван Аблітаров, який перейшов до маріупольської команди з дніпропетровського Дніпра. Зріст футболіста сто дев"яносто два сантиметри, вага- вісімдесят кілограмів. За молодіжний склад дніпропетровців Аблітаров у минулому сезоні зіграв двадцять матчів і забив один гол. Ще один дебютант- Дарко Бойович зі Словенії, який може грати як у захисті, так і в середині поля. Йому двадцять чотири роки.
Добавил: Portokali | Дата: 23.09.2009

У місті Краснопольє Сумської області відбувся десятий традиційний пробіг "Осінній марафон здоров"я". На дистанції п"ять кілометрів переможцем змагань серед спортсменів віком до сорока дев"яти років став маріуполець Олег Карбан з клубу любителів бігу Іллічівець. Його результат вісімнадцять хвилин і п"ятнадцять секунд. Два маріупольця стали призерами змагань на дистанції двадцять один кілометр. Азовсталець Микола Лещенко фінішував другим серед бігунів до шестидесяти чотирьох років, а Володимир Родіонов був третім у віковій категорії до семидесяти років.
Добавил: Portokali | Дата: 23.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0