• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 28
У восьмому турі чемпіонату України серед команд Прем"єр -ліги футбольний клуб Іллічівець вдома зіграв вничию нуль:нуль з полтавською Ворсклою. До перерви гра на стадіоні Іллічівець проходила у невисокому темпі, а перший удар по воротах завдали гості- легіонер Ворскли Філіп Доспотовські на дванадцятій хвилині пробив мимо воріт. Другий тайм виглядав поцікавіше. Ударів було більше, частіше у гру втручалися воротарі. Трохи пожвавив дії Іллічівця у нападі Іван Кривошеєнко, який змінив Миколу Кашевського. У Ворскли кращим на полі був Йован Маркоскі- він не тільки вів гру гостей у середині поля, демонструючи при цьому високу техніку володіння м"ячем, а й небезпечно загрожував воротам суперника. На шістдесят третій хвилині матчу після пасу з флангу невисокий на зріст Маркоскі випередив захисників Іллічівця і з близької відстані пробив головою під поперечину воріт, але у цьому епізоді вдало діяв голкіпер маріупольської команди. Ще один стовідсотковий момент Ворскла мала через вісім хвилин. Поту ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2009

Молодіжний склад Іллічівця на стадіоні Західний переміг однолітків з Полтави з рахунком два:нуль. У складі господарів поля відзначилися Андрій Григорік та Руслан Романов.
На стадіоні Західний маріупольська команда вже з перших хвилин поєдинка захопила ініціативу і це далося взнаки. У середині першого тайму захисник господарів поля Андрій Григорік забив перший м"яч у ворота молодіжної команди Ворскли. І після забитого голу маріупольські футболісти продовжили атаки на ворота суперника. У нападі Іллічівця активно діяв сорок сьомий номер Ріслан Романов. Саме він і відзначився на початку другої половини гри, завдавши точного удару- два:нуль. У подальшому рахунок зустрічи не змінився до фінального свистка, незважаючи на зусилля гравців обох команд. Це була третя перемога молодіжного складу Іллічівця у цьому сезоні.
Р. Романов - гравець молодіжного складу "Іллічівця":"Сегодня все ребята неплохую игру провели. Ровные оба тайма. У наших ворот моментов почти не было, удачную игру прове ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2009

Свій черговий матч першості України серед команд другої ліги провели футболісти Іллічівця-два. У Комсомольську друга маріупольська команда зустрічалась з командою Гірник-спорт. Перший тайм матчу пройшов без голів, а на п"ятдесят восьмій хвилині гравець господарів поля Андрій Русанцев забив единий переможний м"яч. Після цієї поразки Іллічівець-два займає тринадцяте місце у турнірній таблиці групи Б другої ліги, а лідирує команда Титан з Армянська. Саме з Титаном і проведе наступну зустріч у першості України маріупольська команда. Гра відбудеться у Маріуполі третього жовтня.

Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2009

У відкритих змаганнях з картингу, що відбувалися на вихідних, взяли участь двадцять два гонщики з Маріуполя та Донецька. Як відмітили організатори змагань, участь у гонках приймали непрофесійні спортсмени.
Змагання з картингу викликали цікавість у маріупольських та донецьких гонщиків та привернули увагу глядачів. Протягом кількох годин на картодромі відбувалися заїзди гонщиків-аматорів у двох вагових групах - до семидесяти п*яти та від семидесяти п*яти до ста десяти кілограмів. Змагання проходили у підгрупах по п*ять осіб - двоє гонщіків, яки набирали найбільшу кількість балів за результатами заїзду, виходили до полуфіналу. Незважаючи на те, що за кермом картів сиділи непрофесійні спортсмени, судді уважно слідкували за тим, щоб на трасі не було порушення правил.
Олександр Лука - організатор змагань: "Корректное поведение на трассе - нельзя сильно ударять, допускать сильные удары, нельзя делать при обгоне кроссинг, ну и нельзя запихивать в скаты соперника специально боковыми у ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2009

У спортивному комплексі Новатор пройшов тридцять п"ятий міжнародний турнір з греко-римської боротьби, присвячений Дню машинобудівника. Крім українських борців з Запоріжжя, автономної республики Крим, Харкова, Одеси , Луганська, Дніпропетровська у змаганнях взяли участь спортсмени з російського міста Ростов-на-Дону. Вік учасників- до двадцяти пяти років і визначали вони переможців у восьми вагових категоріях. Два чемпіона турніру представляють Маріуполь. Це кандидати у майстри спорту Євген Плутицький у ваговій категорії до шестидесяти кілограмів та Руслан Славко- серед борців вагою до вісімдесяти чотирьох кілограмів.

Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0