• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 29
Баскетбольний міжнародний турнір "Кубок Азовмашу" у цьому році зібрав по дві команди з Росії та України. Переможцем змагань став баскетбольний клуб Тріумф з російського міста ЛЮберці. У фінальному матчі гості з рахунком вісімдесят три :сімдесят чотири перемогли Азовмаш.
У півфінальних матчах турніру Азовмаш розгромив команду вищої української ліги БК Кремень з рахунком дев"яносто п"ять:сорок, а Тріумф з міста Люберці виграв у "Червоних крил" з Самари. Фінальний поєдинок Азовмаш- Тріумф визвав неабияку зацікавленість вболівальників, серед почесних гостей знаходився і народний артист Росії Лев Лещенко. На майданчику події розвивались на користь російського клубу, який вже у першому періоді здобув перевагу у дев"ять очок- двадцять три : чотирнадцять. У третій чверті матчу Азовмаш наздогнав гостей і навіть вийшов вперед у рахунку- п"ятдесят сім : п"ятдесят п"ять, але зберігти цю перевагу господарі майданчика не змогли. Поступово російська команда знову перехопила ініціативу і таки дов ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.09.2009

У спорткомплексі Іллічівець відбувся перший турнір з карате на кубок технічного директора японської асоціації карате у Європі Йоргена Бури. У змаганнях взяли участь понад двісті п"ятдесят спортсменів з усієї України, а обидва головних трофея дісталися господарям турніру.
У першому турнірі на кубок Йоргена Бури взяли участь понад двісті п"ятдесят спортсменів з Бердянська, Харківа, Луцька, Львова, Одеси, Миколаєва. Від Маріуполя виступали більш ніж шістдесят майстрів карате. Вік учасників- від п"яти років до вже дорослих.
Шухман О.: "Прежде всего мы преследовали цель- прохождение технического семинара, который Бура провел в Мариуполе. Нам предложили в 2012 провести чемпионат Европы среди взрослых. Мы ещё думаем, здесь должны поработать городские структуры".
Велику увагу присутніх привернули поєдинки серед чоловіків. Тут у півфіналах певнені дострокові перемоги здобули брати Олег та Віктор Шухмани з Маріуполя. У фіналі була запекла боротьба, але кращим виявився молодший бра ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.09.2009

Відбулися матчі чергового туру у чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги. Дві юнацькі команди ФК Іллічівець віком чотирнадцять та шістнадцять років на стадіоні Азовець грали з однолітками з харківського училища фізичної культури і обидві перемогли відповідно з рахунком два:один та два:нуль. Ще дві іллічівських команди провели свої матчі на віїзді у Донецьку з командами Олімпік- УОР. Результат цих поєдинків- перемога ти нічия. З рахунком нуль:нуль зіграли п"ятнадцятирічні, а хлопці на два роки старше виграли- два:один.

Добавил: Portokali | Дата: 29.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0