• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 09
У спортивному комплексі "Садко" вже протягом двох днів тривають п"яті літні юнацькі ігри України з волейболу. В змаганнях беруть участь шість збірних команд областей - Вінницької, Хмельницької, Харківської, Луганської, Закарпатської та Донецької. Вік спортсменів - сімндцять років і молодше.
Тренер збірної команди Донецької області Олександр Вертель розповів, що Маріуполю випала велика честь приймати фінальні ігри. Це водночас приємно і відповідально. Напевне, на цей факт вплинула минула слава маріупольських волейбольних успіхів.
Олександр Ветрель: "Мы надеемся, что в будущем мы все же сможем выйти на достаточно хороший и профессиональный уровень, и надеемся, что через такие детские соревнования мы сможем создать костяк команды, которая уже будет в зрелом возрасте способствовать тому, чтоб Мариуполь вернулся на прежние позиции в украинском волейболе".
Шість команд учасників розподілені на дві підгрупи. В одній за круговою системою грають збірні Вінницької, Хмельницької та ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.09.2009

На стадіоні "Азовець" юні футболісти спортшколи "Іллічівець" в рамках чемпіонату України серед дитячо-юнацької футбольної ліги зустрілися з суперниками з Дніпропетровська. На матчі юнацьких команд була присутня і наша знімальна група.
Свої перші ігри в чемпіонаті України серед юнаків маріупольські футболісти провели у себе вдома. Вихованці Дитячо-юнацької Спортивної Школи "Іллічівець" зустрілися з суперниками з Дніпропетровська. За словами заступника директора ДЮСШ "Іллічівець" Олександра Малакуцького юні маріупольські футболісти дуже серьозно готувалися до нового сезону.
Олександр Малакуцький - зам.директора ДЮСШ "Іллічівець": "Согласно программе нашей школы готовились. Я скажу, что и лагерь проходили, проводили турниры, выезжали на соревнования, приглашали".
Команда з Дніпропетровська - гідний суперник, говорить Олександр Малакуцький. У цій зустрічі юним маріупольським футболістам розслаблятися не довелося. Тим паче, що іллічівці серйозно налаштовуються на кожну зустрі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.09.2009

З третього по шосте вересня в Кіровограді відбувалися змагання чемпіонату країни зі спортивної гімнастики. На них були представлені і спортсмени нашого міста. Маріуполець Ігор РадивІлов потрапив до числа призерів. Він посів третє місце і отримав бронзову медаль чемпіонату в опорному стрибку.
Добавил: Portokali | Дата: 09.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0