• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 9 » Юнацький волейбол
Юнацький волейбол
17:55
У спортивному комплексі "Садко" вже протягом двох днів тривають п"яті літні юнацькі ігри України з волейболу. В змаганнях беруть участь шість збірних команд областей - Вінницької, Хмельницької, Харківської, Луганської, Закарпатської та Донецької. Вік спортсменів - сімндцять років і молодше.
Тренер збірної команди Донецької області Олександр Вертель розповів, що Маріуполю випала велика честь приймати фінальні ігри. Це водночас приємно і відповідально. Напевне, на цей факт вплинула минула слава маріупольських волейбольних успіхів.
Олександр Ветрель: "Мы надеемся, что в будущем мы все же сможем выйти на достаточно хороший и профессиональный уровень, и надеемся, что через такие детские соревнования мы сможем создать костяк команды, которая уже будет в зрелом возрасте способствовать тому, чтоб Мариуполь вернулся на прежние позиции в украинском волейболе".
Шість команд учасників розподілені на дві підгрупи. В одній за круговою системою грають збірні Вінницької, Хмельницької та Донецької області, в іншій - команди Харківської, Луганської та Закарпатської. В перший день змагань відбулися дві гри. Команда Закарпатської області з рахунком 3:1 переграла команду Луганської, а Хмельницька поступилася Вінницькій - 0:3. Спортсменам з Вінниці, як вони самі зазначили, досягти максимального результату в грі допомогли якісні збори та гарний колектив.
Олександр Прищепа - гравець збіної команди Вінницької області: "У нас хорошие ребята, хороший дружный коллектив. Мы прекрасно сложились, играем второй год вместе, друг друга пнимаем с полуслова, и у нас в команде три человека в суперлиге, с Винницкой, в суперлиге. У нас Василий Тупчий - это лучший игрок Украины - 92-93 годов рождения".
Бойовий настрій і мрія досягти максимального результату - з такими намірами Вінницька команда виходила грати проти збірної Донецької області в другий день змагань.Олександр Вертель зазначив, що підргрупа, в якій опинилися ці дві команди - сильніша за іншу.
Олександр Вертель: "И сложнее из нее будет выйти в финальную часть этих соревнований, финальную четверку. Как показала игра, команды Луганская и Закарпатская - где-то на порядок ниже всех участников соревнований. Ну а что? Чем сильнее соперник, тем интереснее с ним будет играть".
За результатами другого дня змагань, команда Донецької області з рахунком 0:3 поступилася Вінницькій, а Луганська - Харківській - з таким саме результатом. Ігри в групах триватимуть ще протягом одного дня. В п"ятницю вібдудуться півфінальні змагання, а в суботу - фінал. 
Ольга Єфименко
Просмотров: 1186 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0