• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 14
Маріупольський "Іллічівець" припинив боротьбу за Кубок України з футболу. В Симферополі в матчі однієї восьмої розіграшу Кубку маріупольські футболісти не змогли переграти місцеву "Таврію". В Крим вирушило два автобуси з вболівальниками "Іллічівця": близько семидесяти любителів футболу протягом матчу активно підтримували свою команду, проте маріупольським футболістам не вдалося зробити вболівальникам подарунок на День міста. В складі "Іллічівця" були відсутні травмовані Мантас Самусьовас та Костянтин Ярошенко. На заміні залишилися і основний голкіпер Всеволод Романенко, капітан команди Вадим Мельник, гравці основного складу Станіслав Мікіцей та Олександр Касьян. Матч завершився з рахунком 4:2 на користь господарів поля. У маріупольців - два точних удари в активі Олександра Касьяна і бразильця Ліми. Тепер «Іллічівець» має зосередитися виключно на іграх чемпионату країни, а симферопольска "Таврія" продовжить боротьбу за почесний трофей.
Добавил: Portokali | Дата: 14.09.2009

Не змогли переграти своїх суперників і футболісти "Іллічівця-2". В межах восьмого туру пешості країни серед команд групи Б другої ліги маріупольці з рахунком 1:4 поступилися команді "Суми". З чотирма очками "Іллічівець-2" посідає тринадцяту сходинку турнірної таблиці. Наступний матч маріупольці проведуть дома в четвер сімнадцятого вересня проти футбольного клубу "Полтава".
Добавил: Portokali | Дата: 14.09.2009

Першість Маріуполя в стрільбі з пневматичної зброї серед колективів фізкультури промишлених підприємств міста - відбулася у день міста. Комбінат імені Ілліча, Азовмаш, Азовсталь, Судоремонтний завод, Маріупольський торгівельний порт - всі ці підприємства представили на змагання своїх працівників.
Сергей Чуніхін: "Личные волевые качества, скажем так. Плюс Божий дар немножко. Всего навсего".
Ось і все, що треба для того щоб навчитися влучно стріляти, каже справжній професіонал у цій справі Сергій Чуніхін.
Три пробних та п"ять залікових постріли. Це все, що надається кожному стрілкові. Максимальна кількість очок - п"ятьдесят.
Охмуш:"Согласно правил соревнования, подбиваем сумму очков трех участников и суммируем. По отношению к другим командам сравниваем и у кого больше очков, та команда и выиграла".
Сорок вісім з п"ятидесяти можливих - це результат іллічівця Павла Семенюка. Влучити у ціль зовсім не складно, пояснює стрілок. Для цього достатньо прикласти мінімум зу ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.09.2009

Бліц-турнір присвячений дню міста відбувся у Маріупольському шаховому клубі. Тридцять дорослих та двадцять чотири юних шахістів взялу участь у цьому турнірі. Змагання проходили під егідою управління фізичної культури та спорту Маріупольської міськради.
Старий індійський захист - ось одна з найулюбленіших тактик юного шахіста Сергія Чернобаєва. На цей трюк він спіймав вже не одного суперника. Можливо і у цьому турнірі його використати вийде.
Сергій Чернобаєв - учасник змагань: "Сначала нужно выводить пешку, потом слона, потом центр атаковать и центр выигрывается. Нужно сначал засесть в защите, а потом пойти в атаку".
Бліц-турнір - гра блискавична, кажуть учасники змагань. Тут може перемогти кожен. Тому шанси у всіх завжди рівні.
Володимир Пономарчук: "Блиц турнир интересен своей неожиданностью, потому что за пять минут может самый слабый выиграть у самого сильного. Принцип неожиданности здесь очень присутствует".
Вже у першому турі юний маріупольський шахіст Гор ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0