• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 30
Як відзначив віце-президент баскетбольного клубу Азовмаш Борис Малецький, команда відмовилася від послуг литовського центрового Августінаса Вітаса та нападника з Сербії Млад"Яна Шліванчанина. Рівень майстерності обох легіонерів виявився низьким і вони чемпіону України не підійшли. У суботу третього жовтня маріуполська команда проведе першу зустріч у дев"ятнадцятому чемпіонаті країни вдома з МБК Миколаїв, а напередодні Азовмаш у товариському матчі програв російському клубу "Червоні крила" з міста Самари- вісімдесят п"ять:дев"яносто.
Добавил: Portokali | Дата: 30.09.2009

Сезон дві тисячі дев"ятого року завершили маріупрольські веслувальники. На веслувальній базі пройшли міські юнацькі ігри з веслування на байдарках. Учасники змагань долали дистанції п"ятсот та тисячу метрів.
У змаганнях взяли участь юнаки та дівчата віком до сімнадцяти років. Вони визначали переможців на дистанціях п"ятсот та тисячу метрів. Серед юнаків на обох дистанціях на байдарці-одиночці переміг Костянтин Терещенко, у якого другий чоловічий разряд. Він також першим дістався фінішу на байдарці- двійці разом з Сергієм Кайстренко.
Терещенко, Кайстренко: "Всего я занимаюсь на базе полгода. Добился нормальных результатов, уже третий взрослый. Обязательно надо достичь мастера спорта, стремиться к высшим результатам. Конкуренция была не очень , соперников всех знаем. Погодные условия неблагоприятные, грести трудно, весло уносит".
На дистанції п"ятсот метрів на байдарці-двійці всіх випередив екіпаж у складі Дмитро Добкін- Костянтин Воробйов. А у дівчат п"ятсот метрів швидше ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.09.2009

У чемпіонаті Маріуполя з футболу серед команд першої групи відбулася гра, яка може суттєво вплинути на розподіл місць у верхній частині турнірної таблиці. На стадионі Титан киснево-конвертерного цеху господарі поля зустрічалися з футболістами Ілліч-Агро. Матч пройшов у цікавій боротьбі і завершився результативною нічиєю три:три.
У першому таймі краще виглядали футболісти Ілліч-Агро, вони двічі вразили ворота команди Титан- у гостей відзначилися два Олександри- Крикливий та Батраченко. Після перерви ініціативу перехопили футболісти киснево-ковертерного цеху. Спочатку Сергій Хаустов скоротив відстань у рахунку, а потім Валерій Погорецький зрівняв результат- два:два. Команда Іллічі-Агро відповідала небезпечними контратаками. На сімдесят третій хвилині поєдинка Дмитро Бужин здійснив індивідуальний прохід до воріт гостей та вивів вперед Титан- три:два. Але футболісти Ілліч- Агро не здалися і вже у доданий арбітром час Андрій Колесниченко ударом головою забив гол і встановив остаточний ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0