• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 24
У селищі Урзуф відбувся другий міжнародний юнацький турнір з дзюдо пам"яті відомого українського борця Валерія Зипа. У змаганнях взяла участь двадцять одна команда , всього понад двісті тридцять учасників з Молдови, Донецька, Харкова, Одеси, Маріуполя. Від господарів турніру виступали вісімнадцять спортсменів зі спортклубу імені Валерія Зипа, а відбулися змагання за підтримки урзуфьскої сільської ради. У командному заліку перемогли борці з Донецька. на другому місці дзюдоісти з Молдови, третє посіла урзуфська команда. Три господаря змагань стали чемпіонами турніру- це Олександр Гулак, Кирило Лубе та Михайло Попов. На рахунку урзуфськіх дзюдоістів також чотири срібних та сім бронзових нагород.

Добавил: Portokali | Дата: 24.09.2009

Оцінку в п`ять балів одержав Маріуполь за проведення молодіжного чемпіонату з футболу Евро - 2009. Хвалять наше місто і експерти УЄФА, і самі футболісти. На стадіоні "Західний" нагороджували волонтерів. Біля двох сотен добровільців, не шкодуючи сил та часу, працювали для того, щоб все пройшло бездоганно.
Трибуни "Західного" повні. На лавах - сама молодь. На цей раз прийшли не футбол дивитися, а лаври пожинати. Радіти є чому - кажуть волонтери - від гостей міста та організаторів чемпіонату жодних нарікань. Із порожніми руками звідси не повернувся ніхто. Для волонтерів окрім дипломів УЄФА, міська влада підготувалда подяки - письмові й усні.
Є. Митрофанов: "Очень важно, что финальная часть была проведена в нашем городе мариуполе и финал выиграли наши украинские юниоры".
Ігор Харченко - один з волонтерів. Працював на користь рідного міста старанно й самовіддано. Із гордістю показує зелений диплом УЄФА. Каже - запам`яталася кожна мить роботи, особливо ж - невимушенність спілк ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.09.2009

Футболісти Іллічівця-два стартували у розіграшу Кубка ліги, який вперше проводиться професійною футбольною лігою України. У Донецьку друга маріупольська команда зустрілася з Шахтарем-три і зіграла внічию. Вже на початку зустрічі господарі поля забили гол після виконання кутового удару. Наприкінці першого тайму Олександр Феденков рахунок зрівняв- один:один. Як розповів головний тренер Іллічівця-два Юрій КЕрман, після перерви маріупольські футболісти мали шанси забити у ворота суперника бодай один м"яч, але не скористалися ними. Гра завершилася з рахунком один:один. Наступний поєдинок розіграшу Кубку ліги Іллічівець проведе у Маріуполі шостого жовтня з донецьким Титаном.

Добавил: Portokali | Дата: 24.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0